Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is sokat fantáziál valakiről, úgy hogy házas?
Tényleg döntés kérdése. Inkább menjetek párterápiára ha van rá pénz, vagy üljetek le és egymás hibáztatása, egymásra való kiabálás nélkül hallgassátok végig egymást és próbáljatok jobbak lenni, beleélni a másik cipőjébe neki milyen, nincs-e legalább egy kicsit igaza. Aztán lehetne "randizni", újra ismerkedni hiszen változik az ember, szexet feldobni.
Nem éri meg a szomszéddal összebújni mert ő neked csak egy pótlék, hiányolsz valamit és rá vetíted ki.
Normálisnak gondolom az ilyet. Én is csinálom. Ki nem?
Mostanában nincs olyan, akit így gyakrabban látnék, és vonzódnék hozzá, szóval most nem. De korábban voltak, és később is biztosan lesznek.
Akkor van gond, ha a dolog már nem csak álmodozás. Előbb csak belemész egy kis flörtbe, aztán elbeszélgettek, egyre hosszabban... innentől nehéz a visszaút. Tehát ha fontos a házasságod, akkor nem mész bele, kerülöd. Ami szerintem nem nehéz. Bár helyzetfüggő.. Nekem fogalmam sincs kik a szomszédaim. De egy munkahelyi kollégát már nehezebb lenne kikerülni.
Veled szívesen kipróbálnék ezt azt
De igen, sajnos.
3 éve semmilyen formában nincs intimitás az életemben(hazudok, magamnak szoktam).
38 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!