Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kis(ebb) farkú férfiak(15cm alatt)! Hogy dolgozzátok fel, hogy rommá csalnak a méretetek miatt?
Figyelt kérdés
Hogy dolgozzátok fel az állandó megcsalást, elutasítást, megalázást, kinevetést, kibeszélést, gúnyolást?2024. márc. 26. 15:45
31/42 anonim válasza:
Leírnám hogy 11-12 cm rövid, vékony farokkal esélytelen kapcsolatot kialakítani, ezért nem is csalnak rommá csak kigúnyolnak
32/42 A kérdező kommentje:
Ezt egy jó méretű férfi, pláne egy nő sose fogja átérezni.
2024. márc. 27. 12:07
34/42 anonim válasza:
Ez teljesen természetes dolog szerintem hogy megcsalnak!
Ez van! Egy igazi NŐnek több kell!
35/42 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy az?
2024. márc. 31. 14:19
36/42 Micimacko67 válasza:
Kérdező, mesélek neked valamit...amit vagy megértesz vagy nem! De ez nem az én bajom! Én a kisebb méretűek közé tartozom! Ennek ellenére több, mint 30 éve élek házasságban! Született két gyerekem ez idő alatt! Lehet, hogy ezalatt a sok idő alatt félrelépett az asszony! Ha megtette ügyes volt, mert én nem vettem észre! De! Ha így is volt, mind a mai napig mellettem fekszik le, mellettem kel fel! Az én sz@ros gatyáimat mossa...nekem rak másnapra ebédet! Nem másnak! Na erre próbálj gombot varrni!
37/42 A kérdező kommentje:
Ha téged nem zavar, ha megcsalnak, akkor jó. Amúgy a legtöbb ember vissza tudja tartani, így nem lesz xaros a gatyája. Mosni se nehéz, ebédet rakni se, ezekhez nem kéne más.
2024. ápr. 3. 11:59
38/42 Micimacko67 válasza:
Kérdező, ha megcsalt és jó volt neki, hát lelke rajta! Ügyes volt, nem vettem észre! Ha meg nem volt jó neki, akkor miről beszélünk? A többi hasonlatot képletesen értettem! Tudod, (honnan tudnád?) egy hosszútávú házasságban sok minden más közös tevékenység is van! Nem csak az ágyban kell tudni együtt működni, hanem azonkívül is!
39/42 A kérdező kommentje:
Megismétlem. Ha téged nem zavar, ha megcsalnak, akkor jó. A többit úgy értettem, mint te. Köszi, hogy leírtad a "bölcsességeidet", amiket mindenki tud. Sokat tett hozzá a kérdéshez...
2024. ápr. 3. 18:52
40/42 anonim válasza:
Minden nap telesírom a párnámat hogy megcsalnak átvernek.🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!