Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Sajnálnátok azokat, akik ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálnátok azokat, akik ha félrelépnek, és otthagyják a házastársukat, akár gyerekeiket is, később utcára kerülnek (mert esetleg akivel félrelép, később ő is kidobja)?

Figyelt kérdés

2024. márc. 26. 11:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Semmi nem fekete és fehér.

Én sajnálom azokat, akik szó szerint utcára kerülnek, mert az borzasztó dolog.Természetesen ez olyan emberekre vonatkozik, akik nem bűnözők.Szerintem ilyet senki nem érdemel.

Attól, hogy valaki szerelmes lesz másba és elválik, még lehet normális ember.Csak a gyerekeket nem szabad elhanyagolni.

2024. márc. 26. 17:44
 12/16 anonim ***** válasza:
71%
Attòl függ, milyenek voltak a körülmények, az éremnek mindig két oldala van.
2024. márc. 26. 18:10
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem sajnálom. Biztos vannak részletek, amikről nem tud az ember kívülről, de semmilyen részlet nem tud abban a hitemben megingatni, hogy ha egy kapcsolat vagy házasság nem működik jól, és más felkelti az ember érdeklődését, akkor miért nem vállalja fel, és szakít/válik el, és miért a másikat átverve gerinctelen módon hazudozva kell a másikat megalázni. Nem. Nem sajnálom az ilyet. Megérdemli amit kap.
2024. márc. 26. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:
54%
Nem sajnálom az ilyeneket. Ha az utcán döglik meg ezek után akkor sem.
2024. márc. 26. 18:43
 15/16 anonim ***** válasza:

Én mindkét felet sajnálnám.

Amúgy 24, így nem lehet gondolkodni.

szept. 13. 21:52
 16/16 anonim ***** válasza:

*Így akartam írni.:

Én mindkét felet sajnálnám.

Amúgy 15, így nem lehet gondolkodni.

szept. 13. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!