Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nem alaptalan az aggodalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem alaptalan az aggodalmam?

Figyelt kérdés

Helyzet a következő. A volegenyemmel 7 éve vagyunk együtt, mindketten harmincas eveink közepén. Kb egy hónapja tok más célból belenéztem a telefonjaba és megláttam pár ki fotózott képernyőt ahol a volt munkatárs nőjevel beszélget. Ekkor érdeklődtem de elhesegette a gondolataim (nekem is van pár fiú kolléga akivel szoktam csevegni, de ilyen semleges dolgokról)

Na most a kisördög bennem maradt és csak nyomoztam tovább és napi szinten beszél a kolléganő el és már olyan stílusban mintha én nem is léteznek. Ilyeneket irt hogy jó hogy a te hangod hallom először mert a csaj küldött hanguzenetet, meg hogy hiányzik neki egy nagybetűs no az életéből. Ilyenek…többször bement a munkahelyére kávézni. Teljesen kivagyok, eddig nem adott okot aggodalomra és nem is tudok napirendre térni efölött.

Nem tudom, hogyan szembesithetném mert ez nekem már nem fér bele. Nem azzal van a gond hogy van no barátja hanem ezzel az egésszel. Nem akarom megvárni h majd egyszer közölje hogy ennyi volt van más, de ilyen könnyen nem is akarnám elengedni a dolgot. Fizikai megvsalas biztos nem történt. Mitevo legyek?

márc. 23. 19:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az én telefonom is nyitott tétel volt számára, eddig nem néztem bele és az első alkalommal sem kutakodni mert mint írtam eddig nem adott rá okot…
márc. 24. 06:15
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen itt egyből betámadják az embert, hogy miért kutakszik, holott nem unalomból kezdi el valaki ellenőrizni a másikat, bizonyára vannak jelek, valami megváltozik. Azok fosnak és tiltakoznak az ellenőrzesektől akinek van mit titkolni. Azok rettegnek, hogy belenéz a párjuk a mobilba akkor összedől a világ.
márc. 24. 06:45
 13/17 anonim ***** válasza:

Milyen egy féreg a párod már bocs. Ha ennyire nem találja benned a nőt, miért veled mosatja a gatyáját meg felezi veled a lakhatást?

Add vissza a feladónak (az anyjának), vagy anyagilag megteheted, költözz el mihamarabb. Mit gondolnak egyesek, hogy mit engedhetnek meg maguknak?

És hol hallgatja a kedves párod a hangüzenetet? Amíg elmegy wc-re a reggeli kula közbe a munkahelyi szerelme titkos üzeneteit hallgatja? Te meg közben esetleg főzöd a kv-t, vagy a reggelit készíted? Na, girl, az ilyen pasikat távolítsd el mi hamarabb az életedből, ennél sokkal-sokkal jobbat érdemelnél!

márc. 24. 09:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nincs szemernyi bűntudat sem, az ilyen nagyon önző ember, mig a barátnő készülődik a vacsorával, ő a nagybetűs nőért kesereg egy másik nőnek. Annak meg dagadhat a mája büszkeségtől.

Végül is lehet hogy csak szimplan kefelni akar, aztán nagy szavakat használ, mint oly sokan. De ez már részletkérdés, a megcsalás az megcsalás.

márc. 24. 09:34
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem alaptalan csak fölösleges. El kéne engedni, igazából át adni a másik nőnek.
márc. 24. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Sajnos ez nem egyedi eset. El sem tudom képzelni hányan házasodnak meg úgy, hogy már a házassag elején is van az egyiknek valakije, mert ne higgyetek hogy mindenki bevallja, most is mi van ha a kérdező nem kezd keresgélni? Vajon önszántából bevallaná? Egyáltalán nem biztos.
márc. 24. 10:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Ugyanígy voltam én is. Lefagyott a telefonom,és elkértem az övét,hogy gyorsan utána nézzek egy receptnek. Nem kutattam,de pont akkor jött az üzenet....

Mi nem szakítottunk,bár volt már két gyerek is,de azóta bármikor random elkérem avtelefonját. Tetszik,nem tetszik.

Kérdező! Az,hogy a nagybetűs nő hiányzik neki,mindent elmond. Sajnos nem benned latja. De legalább gerince lenne.

márc. 26. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!