Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem alaptalan az aggodalmam?
Helyzet a következő. A volegenyemmel 7 éve vagyunk együtt, mindketten harmincas eveink közepén. Kb egy hónapja tok más célból belenéztem a telefonjaba és megláttam pár ki fotózott képernyőt ahol a volt munkatárs nőjevel beszélget. Ekkor érdeklődtem de elhesegette a gondolataim (nekem is van pár fiú kolléga akivel szoktam csevegni, de ilyen semleges dolgokról)
Na most a kisördög bennem maradt és csak nyomoztam tovább és napi szinten beszél a kolléganő el és már olyan stílusban mintha én nem is léteznek. Ilyeneket irt hogy jó hogy a te hangod hallom először mert a csaj küldött hanguzenetet, meg hogy hiányzik neki egy nagybetűs no az életéből. Ilyenek…többször bement a munkahelyére kávézni. Teljesen kivagyok, eddig nem adott okot aggodalomra és nem is tudok napirendre térni efölött.
Nem tudom, hogyan szembesithetném mert ez nekem már nem fér bele. Nem azzal van a gond hogy van no barátja hanem ezzel az egésszel. Nem akarom megvárni h majd egyszer közölje hogy ennyi volt van más, de ilyen könnyen nem is akarnám elengedni a dolgot. Fizikai megvsalas biztos nem történt. Mitevo legyek?
Nagyon sajnálom, hogy ilyen fájdalmat okoztak neked. Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy adj magadnak időt, akár pár hetet is, amíg eldöntöd, hogy mit akarsz, és utána szembesítsd, ha szembesíteni akarod.
Saját tapasztalat alapján az a nehéz ilyenkor, hogy az ember nagyon szeretne valami olyan magyarázatot kapni, amivel egy csapásra kiderül, hogy nincs is semmi probléma, és ilyenkor teljesen a másik fél erkölcsein múlik, hogy ezt kihasználja, vagy felvállalja a tetteit. Ezért tanácsolom azt, hogy juss döntésre, hogy ne legyél kiszolgáltatva egy olyan ember jóindulatának, aki bántott:
- Ha vele akarsz maradni, gondold át, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie, hogy olyan párkapcsolatban élhess vele tovább, amiben neked is jó
- Ha el akarod hagyni, azt a döntést is hozd meg előzetesen
Ennyit tudok csak tanácsolni, ami a legfontosabb szerintem, hogy úgy alakítsd a dolgokat, hogy az a te hosszútávú békéd szolgálja. Kitartás!
9.
Nőről van szó, ha nem tűnt volna fel.
Ilyenkor nem csak az ő telefonjában lehet kutakodni, lehet a haverjaiéban, 24 órás megfigyelést elrendelni, mindent 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!