Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túllépni egy megcslást?
Akár akkor ha együt maradtok vagy ha szétmentek akkor is hogy tudsz megbíni a másikban? Ha nagyon lerombolta az önbecsülésedet az egész megcsalás?
Tényleg van aki elnézni , sőt akár szánja a szeretőt?
Nektek mi a véleményetek?
Minek kéne olyanban megbízni akinek a megcsalás belefér a normájába?
Én pl akkor se csalok meg senkit ha már kiábrándultam nem kell a másik vagy bármi. Attól még nincs félred.gó kényszerem valahogy. Vagy vegetálok vagy kilépek vagy lecserélem. De nem csalom elvégre én választottam magamnak őt.
Ez olyan mintha kivennének menhelyrol egy állatot, hogy aztán kesobb majd kidobják az útszélére.
Ha vkit valasztottam vele jàrok akkor van bennem egy olyan norma hogy becsülettel vegigviszem vagy felbehagyom es kész.
Akinek a normájában belefér mások hátbaszúrása az jellem kérdés. Az nem olyan hogy ballépés vagy hiba ami megbocsájható lenne.
Hanem vagy elfogadod hogy ő szabadabb elvű nálad es vállalod annak minden velejáróját ill a kockázatokat vele, vagy nem.
A kapcsolatok 95 %-ában van megcsalás. Ennyi erővel akkor soha Senki ne legyen kapcsolatban senkivel
Én személyszerint mert annyi megcsalás láttam magam körül, hogy meg sem tudnám számolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!