Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A rézf...ú bagollyal :D.
Viccet félretéve most épp a rózsaszín szemüveges időszakban vagyok, ő a lehető legszebb és kész - ha meg később ez csillapszik, akkor sem csalnám meg, inkább szakítanék (tudom, voltam olyan helyzetben, ahol a kapcsolat utolsó 3/4 éve teljesen elhidegült szenvedés volt, és akkor is elundorodtam a megcsalás gondolatától, így vagyok bekötve, ennyi).
Hát csak azért, mert híresség, biztosan nem feküdnék le.
Piszokul nem érdekel ez a hírességesdi, inkább zavar.
Vannak normális emberek is, nem vagyok a hírességekre rászorulva, és ők sem rám.
Az első pár válaszolót nem értem. Nyilván nem azért csalnád meg a párod mert a másik híres, viszont a hírességek közül mindenkinek van 1-2 aki tetszik, aki szerinte szép.
Nekem régebben Lana del Rey volt a csodaszép 😁
9 Akkor még izzadj egy kicsit a gondolkodással, mint a Micimackó. Igazából addig kellene eljutni, hogy ha valaki szerelmes, nem érdekli más.
A Lana del Ray helyes azt megcsalás nélkül is meg lehet állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!