Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak szexre kellek mert szerető vagyok akkor miért bújik, ölelget alszik a mellkasomon?
Sztereotípia hogy a szerető csak szexre kell semmi másra, akkor miért alszik el mellettem jóízűen, ölelget bújik? sokszor van hogy mint 1 kisgyerek szorosan hozzámbújik és bealszik. Ilyenfajta intimitás csak pároknál van nem?
Én vagyok a nő.
Attól, hogy szeretője vagy neki, mint ahogyan te magad is leírod, még nem jelenti azt, hogy csak arra vagy jó számára, hogy dugjon veled.
A szex sokkal jobban esik, ha van benne intimitás és gyengédség. De ez még nem fogja azt jelenteni, hogy ettől a viszonytól többre is fogsz neki kelleni. Fogadd el ezt, ha már belementél egy ilyen "kapcsolatba".
Egyertelmuen nem azert mert szeret Teged. Jol esik egy picit olelkezni, picit pihenni es ennyi.
Ha fontos lenne a szereto, akkor nem lenne szereto. Ha annyira ertekesnek nezne a ferfi, akkor sem lenne szereto.
De megis ki akarna egy not hosszutavon, aki annyira sem tiszteli magat hogy nem keveredik bele egy ilyen kenyes helyzetbe. Attol fuggetlenul, hogy O sem tobb erkolcsileg, attol meg nem bolond es nem fog tobbre tartani, mint valakit, aki feldobja a napjat egy par pillanat erejeig.
"mert azokhoz bújunk így akit szeretünk"
Csak fáradt és kényelmes neki.
"Csak használva vannak a szeretők"
Ha ez neked így jön le, akkor miért találkozol vele?
Kölcsönösen "használjátok" egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!