Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a szeretőd ( aki munkatársad is egyben) a kapcsolatban szépen lezárna minden szenvedélyt és egyszer csak barátilag közelítene, hogy reagálnál?
Egyszer, régebben volt efféle tapasztalatom, nem esett jól.
Akkor már tudtam, hogy neki belőlem csak annyi kellett, amennyit ő el akart venni. Akkoriban eléggé kiborultam.
Ma már kerülöm az ilyen helyzeteket és embereket, önvédelem. Hozzá teszem, nekem senkim sem volt rajta kívül és szerettem, pedig nálam voltak a jobb lapok...
Ez az egész ultra gáz…. Belemegyek egy viszonyba egy nős pasival, aki ledumalja rólam a bugyit, mert így vonzódik, úgy kíván stb…. Nyomul ezerrel, én nehezen adom meg magam, de belemegyek, mert azt hittem lesz egy szeretőm, akivel időnként összejárok teljes diszkréció mellett…. Kívánom, szeretem, nem akarok robbantani nála semmit…. Tiszteletben tartom a családját. Nyomul pár alkalommal, de ekozben alig akar helyszínt szervezni, az irodai szexet meg nem szeretem…. Egynek elmegy, de nem oda való… !
Majd szépen elkezd gyakorlatilag lekoptatni….
Csapatépítőn van, hogy másra nyomul , ami nem jön össze… na akkor kiakadok tényleg….
Most meg barátilag jön, mintha misem lett volna köztünK…. :( nagyon fáj ez az egész… még én pasival így nem jártam….
Mi a francért nem lehet közölni, hogy pár alkalom és ennyi bébi…?! Neki csak erre kell egy nő ?!
Jóban voltunk, tőlem csak jót kapott eddig… sosem vertem át, mindenben segítettem…. Baromira nem ezt érdemlen….anikor meg beszélni akarok vele, tisztázni, akkor kereket old….
Tipikusan az a fajta férfi lehet, aki virágról virágra száll, mit sem törődve a következményekkel. Ezek az emberek nem fognak agonizálni azon, hogy te mit érzel, ösztönösen cselekednek, nem ésszel.
Mint fentebb írtam, van hasonló tapasztalatom sajnos. Az egyetlen gyógyír hosszú távon, ha kerülöd, mint a pestist...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!