Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt kibírni? A férjem csal, alig tudok valamit enni, válni még nem tudok... Más hogy bírta ki?
Nem lenne hova menned válás esetén? Nem vagy jó viszonyban a szüleiddel, a testvéreiddel, vagy a tágabb rokonságoddal?
Szerintem levelezzünk privátban a lehetőségeidről, ha adsz rá engedélyt.
A következő ok miatt: ezen az oldalon hiába címzem a kérdezőnek a válaszaimat, le szokták becsülni a trollok az igazán hasznos válaszokat.
Én nagyon nehezen bírtam ki egy 8 hónapos gyerekkel. Üvölteni tudtam volna, amikor a gyerek aludt, akkor engedtem ki a sírást. Egy darabig úgy tűnt tudunk új életet kezdeni, de a nőjét is hülyítette.
Borzasztóan fáj mai napig, vannak mélypontok, amikor a történtekre gondolok és elsírom magam.
Már anyukámnál lakunk a gyerekkel 4 hónapja. Tervezgetem az életünket, új célokat tűzök ki, igyekszem mellette kikapcsolódni is.
Most mêg a nyakamba hullott egy csomó tartozás is (5 millió babavárót vettünk fel, mielőtt megszületett a baba), válás előtt vissza kell fizetni egyösszegben. Azt mondom, megéri êrte dolgozni, ne törődj bele a helyzetedbe.
Ne félj az átmeneti "egyedülléttől" - Teremtőd Veled van és veled lesz mindig!
Reméld, hogy nem fog örökkétartani ez az állapot. Egyszer majd újra felragyog a napfény a Te életedben is!
Ha munkahelyed van, akkor csak nem fogsz éhenhalni... a többit biztosan meg fogod tudni oldani.
Hány éves vagy? Nincsenek rokonok esetleg, akikkel beszélgethetsz alkalomadtán? Vagy szomszéd, ahol laksz?
Hamarosan itt a csillagászati tavasz ideje (március 21.-től, illetve azután,) és ki tudsz ülni napozni valahova a szabadba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!