Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tudtodon kívül megcsalt vagy, mennyire gáz?
Mikor az ember jön megy nyugodtan es a pasija nője röhögi titkon es titkon beszelnek ejjel, míg alszol.
Voltam ilyen helyzetben es sajnálom hogy több év kellett míg rájöttem, egesz addig csúfságoltak velem.
Egy ilyen szintű árulást úgy éltem meg, hogy nagyon gáz, szégyelltem magam, hogy éltem nyugodtan es közben át voltam verve. Azt szégyellltem, hogy a titkos nő röhögött rajtam, mert neki, mint kiderult, nem is kellett a pasim komolyra, csak szexre
Elé állsz és mondod, hogy vége, mert:
A) Nem szereted már, nem akarsz vele lenni tovább - a valódi okot nem adod meg, a megcsalást.
B) A hűtlenségre hivatkozva szakítasz - tudod, hogy megcsalt, ne is magyarázkodjon, mert fölösleges, kívánsz neki sok szerencsét és emelt fővel távozol.
Nőknek ez valami perverz örömet okoz, rákattanni más palijára.
Ego-fényezés, utána hibáztatás, "minden férfi disznó", de jó nő vagyok, nekem ez is sikerült, stb...
Én azoknak adok igazat, amikor ilyenkor megtépik egymást a nők a háttérben.
Istenem, leírtam az A verziót, mondd csak azt, hogy már nem szereted, vagy nem tudsz benne bízni és inkább szakítasz, vagy azt, hogy úgy érzed semerre se halad a kapcsolat.
Ha bizalmatlan vagy nincs értelme kapcsolatban maradnod, mert hiába hűtlen, vagy nem hűtlen te akkor se bízol benne meg.
Nyilván gáz maga az egész helyzet, de te megcsaltként nem tehetsz róla. Nem a te hibád, nem a te szegénységi bizonyítványod. Merted annyira szeretni és bízni benne, hogy át tudott verni, ez nem neked szégyen. Én biztos nem érezném cikinek, hogy a másik nő röhögött rajtam, inkább azon gondolkodnék, a pasinak milyen ciki, hogy két szék között a földre… (hiszen a másiknak csak szexre kellett)
Az ilyesmi miatt nem kell szégyenkezned, legközelebb normális párt találsz majd magadnak, aki nem bánik így veled. (Arra figyelj, hogy majd ne legyél túl paranoiás)
De neked nem kell kellemetlenül érezned magad, te nem tettél semmi rosszat, csak bíztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!