Hogy lehet egy anya akkora aljas szemét, hogy a tudtodon kivül gyógyszereket kever az italodba?
11-es voltam, mikor eljátszotta ezt. Be akart altatózni a szemét, mert szerinte nem aludtam eleget. Aztán amikor nem vettem be, akkor reggel ő csinálta a reggelimet, meg minden este hozta a kis kakaót.
Ezeket neki írták fel. Akkoriban nem voltam tisztában a jogaimmal, hogy ez bűncselekmény, illetve nem is tudtam róla.
Azóta eltelt 5 év, de még mindig nem hevertem ki és azóta is elkövetett ellenem pár mocskosságot.
Aki szerint kamu, privátban nevet és címet küldök.
Volt már egy kísértetiesen hasonló kérdés, mint most a tiéd.
Mit lehet azon kívül írni, hogy fordulj a gyámhatósághoz, ha nagykorú vagy, jelentsd fel? Csakhogy ahhoz bizonyítanod is tudni kell.
Már megelőztek, hogy volt már ilyenre példa (sajnos). Viszont most látom, hogy nagykorú vagy már, nem figyeltem, eltelt 5 év.
Hát akkor marad a rendőrség.
Bepróbálkozott vele mostanában is, ment a lefolyóba.
Bizonyítékom nincs, nyilván tagad. Nem változik semmit, abban igazatok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!