Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy a szeretoddel annyira jo, hogy elkezdtel tavolodni a hazastarsadtol?
#10 Ezt sosem fogom megérteni, akkor miért vagy még együtt a feleségeddel?
Lényegében értelmét vesztette a házasság jellege; nem lenne jobb elválni?
11: ha sikerült volna rendbehozni, nem lett volna szeretői viszony sem, tényleg évekig próbálkoztam mindennel, ami csak lehetséges volt, de látva a nemtörődömségét, feladtam
12: de hát nem vagyunk együtt az akkori feleségemmel, írtam, hogy a szeretőt választottam, már 9 éve együtt vagyunk vele
Nem vagyok házas,de van ilyen ismerősöm.
Elhanyagolta a férje érzelmileg,lett egy szeretője lett.A gyerekük miatt nem hagyta ott.Kicsit azt érzem,hogy mivel újra foglalkoznak vele többnek látja,mint ami és félek,hogy pofára fog esni,ha válás lesz és egyedül marad a kisgyerekkel fix anyagi háttér nélkül.
De persze ez szerintem ember/kapcsolat függő.
Valj el, akkor. De nem feltetlen a szereto miatt, hanem mert mar amugy se szereted a feleseged, eltavolodtatok. Neki is joga van egy olyan ferfihoz aki foglalkozik vele, szereti es huseges hozza.
Lehet osszejon a szeretoddel egy komolyabb kapcsolat, de lehet, hogy nem. De nem ez a lenyeg, hanem hogy a hazassagod mar nem mukodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!