Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehet kijátszani a gps-t...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet kijátszani a gps-t mobilon?

Figyelt kérdés
Ferjem írta hogy elment okmányirodába de pont előtte néztem meg és végig a munkahelyén jelezte h ott van. Ki lehet vhogyan játszani a gps-t? Okosórája is van azt hetek óta nem is láttam. Sajnos nem értek hozzá
2024. febr. 19. 14:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tudja kijátszani, hogy kikapcsolja a helymeghatározást, vagy nem viszi magával a telefont.

Nyilván van neki az irodában egy másik, azt vitte magával amíg a nőhöz ment.

Bízz meg szerintem egy magánnyomozót!

2024. febr. 19. 18:04
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért zaklatod mikor odavan dugni?😬😁 Exemet nyomkövetővel buktattam le, kocsijára tettem és 2 nap alatt kiderült hogy párhuzamosan van másik kapcsolata is. Természetesen elzavartam abban a pillanatban.
2024. febr. 19. 18:29
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

"Természetesen elzavartam abban a pillanatban."

Mégis hogyan zavartad el a közös lakásból? 😮

2024. febr. 19. 18:42
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorin egy nő sem mondja azt, hogy hazaköltöztem anyámékhoz a kisszobába.

Itt mindenki olyan kemény, hogy csak úgy dobálja ki a párját, hogy a lába se éri a földet.

Főleg, ha puszi helyett sziát mond, az mindennek a teteje. Vagy a legalja. Ahogy vesszük. Mindenesetre megbocsáthatatlan így is, úgy is.

2024. febr. 19. 19:54
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
14-mindeki tudja, hogy a szia mit jelent, ne gyerekeskedjunk már.
2024. febr. 19. 20:31
 16/28 A kérdező kommentje:
Mondhat itt bárki bármit volt egy nagy szerelmem fiatalon teljesen megbiztam benne megcsalt. Utana megint összejöttünk és párhuzamosan hetyegett megint másik nővel. Szoval hiába szerelmes az ember én már nem tudok megbizni senkiben inkább leszek gyanakvo minthogy hülyét csináljanak megint belőlem
2024. febr. 20. 12:08
 17/28 anonim ***** válasza:
Helyes, ezzel én is így vagyok
2024. febr. 20. 15:04
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Jól teszed, ne bízz senkiben, ha már magadban sem bízol...
2024. febr. 20. 15:28
 19/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom miköze van ehhez....
2024. febr. 20. 16:04
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden bizalomhiány az önbizalomhiányból fakad.
2024. febr. 20. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!