Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez így hova tartozik? Érzelmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így hova tartozik? Érzelmi kötődés, de tettek nélkül?

Figyelt kérdés
Tartós párkapcsolatban élek (10+év), szeretem a párom, de időnként találkozom olyan emberekkel, akikkel érzelmi kötődést érzek kialakulni. De nincs mögötte szexuális vágy. Csak jól esik, hogy másnak is tetszem, jókat beszélgetünk. Ez mennyire számít megcsalásnak? Természetesen a másik fél is tudja, hogy ebből nem lesz semmi fizikális egy-egy kávézás kívül.
2024. febr. 17. 00:21
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Ez miért kérdés? Szerinted megcsalás? Szerintem azért megcsalás, mert az utolsó mondatban nem vagy biztos. Ha bármi úgy alakulna belemennél egy kalandba. Szerintem. A kérdés kiírása ennek a bizonyítéka.
2024. febr. 17. 03:53
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem meg egyertelmu,h te ki akarsz lepni a 10 eves kspcsolatbol. Ertelmetlen az ilyet kiht kspcsolatot megtartani. Te csak azeretned,h jo lenne a 10 eves kapcsolatod. De nem az. Ezert tudsz kotodni mashoz erzelmileg.
2024. febr. 17. 05:35
 3/9 anonim ***** válasza:
82%

Tudja a párod, hogy rendszeresen mész találkozni olyanokkal, akikkel kölcsönös a vonzalom?

Igen: nem megcsalás.

Nem: megcsalás.

Azért csalás, mert ahogy a neve is mutatja, titokban, a másikat átverve, hazudozva lehet fenntartani. A párod háta mögött, a tudta nélkül. Például nálam már az írogatás is megcsalás attól a pillanattól, hogy titkolva van, törli az üzeneteket, vagy nem merné bármikor nyugodt szívvel odaadni a mobilt, hogy olvassák el, mit írtak. (Nem kutatok, nem ellenőrizgetek, még csak féltékeny típus se vagyok. Mielőtt bárki belemagyarázza.)

2024. febr. 17. 06:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt jelenti unalmasnak tartod már a kapcsolatod. Újakat keresel ahelyett, hogy feldobnàd a meglévőt. Nem megcsalàs még de oda fog vezetni. Viszont nem túl jó hogy a pàrod nem féltékeny.
2024. febr. 17. 08:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, itt azon kellene inkább elgondolkodni, hogy miért van szükséged erre? Gondolom kökény már nem kapsz elég figyelmet a parodtol. Ezt jelezted már neki? Ebből szerintem elobb-utobb több is lesz, az ilyen kavezgatasokkal kezdődnek a megcsalasok
2024. febr. 17. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Párod mit gondol róla? Hogyha nem zavarja, akkor nem megcsalás, más véleménye nem számít a ti kapcsolatokban.
2024. febr. 17. 09:55
 7/9 anonim ***** válasza:
92%
Hát én vágnám kifelé a férjemet, mint a huzat, ha megtudnám, hogy más nőket visz el kávézgatni (=randizni). Nàlam ez nem tolerancia kérdése és igen, ez megcsalás számomra. Ha nem troll kérdés, akkor a párod jó hülye, hogy így hagyja magát palira venni.
2024. febr. 17. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mondanám, hogy ez attól függ, a céges kantinban isszátok - e a kávét heti egyszer tíz percig, miközben munkahelyi dolgokról csacsogtok, avagy kiszöktök a városba turbékolni...Valójában azonban teljesen mindegy szerintem. Azért, mert az érzelmi érdeklődés jelen van egymás felé, miután te ezen elgondozol, tehát érzed a kémiát a levegőben.
2024. febr. 17. 12:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"De nincs mögötte szexuális vágy. Csak jól esik, hogy másnak is tetszem, jókat beszélgetünk."

Mindig így kezdődik...

2024. febr. 19. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!