Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka, amiért megcsaltátok a párotokat?
Párom sose. Kamaszként volt, hogy rettenetesen beteg és depressziós voltam. Hivatalosan így is megmondtam neki, hogy nekem ez így kín, és nem jó, majd ha működik, akkor folytathatjuk hivatalosan, de addig se legyen hiú remény. Na ekkor volt, hogy nyitott voltam valamennyire.
Valamint már huszas éveim elején, mikor a gyermekem anyja szanaszét zsarolt. Már zsarolás kellett, hogy "össze jöjjek vele". Na ekkor volt, hogy mindenki tudta a szitut. Még az anyja is tudta, hogy csak a gyerekért viselem el. Nos ekkor volt egy szerelmem. Másfél éves kapcsolat volt. Ez se megcsalás, főleg nem párral.
Nekem egy párom volt eddig, a kamasz szerelmem, csak ott túl gyerekek és betegek voltunk még.
Voltak kapcsolataim, de nem páros társ alapanyagok.
Amúgy végtelenül hűséges vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!