Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én gondolom túl?
A barátnőm korábban irogatott egy srácnak iMessage-en és törölte az üzeneteket.
Állítólag nem volt semmi, csak nem akarta, hogy féltékeny legyek, ha meglátom (az ismerősöm elmondta, hogy még előttem volt köztük pár kalandjuk, hazudott).
Mondta, hogy nyugodtan nézzem meg a telóját, abbahagyta, nincs törölve semmi, nem ír senkinek. Messengeren ír csak a barátainak.
Full üres neki az egész iMessage valóban. Eltelt egy hét és megnéztem a képernyőidejét.
Van, hogy napi 4 órát van az üzenetekben, amikor nem vagyunk együtt. Ebből max. 2 óra amit velem írogat.
Átlagban vagy 2-3-szor több az iMessage képernyőideje, mint nekem. Pedig nem ír rajta senkinek, üres.
Szerintetek hogy derítsem ki, hogy mit csinálhat? Rossz előérzetem van nagyon.
Egyértelműen hazudik. Én kivártam, láttam is, hogy írogat, telefonálgat, de egyszerűen nem fértem a telefonhoz. Pedig kérdezgettem, hogy csal e, kivel csal. Válasz nem, dehogy. Amikor rezgett a léc, akkor már csak egy jó baráttal beszélget munkahelyi dolgokról. Egyszer hozzáfértem a telefonhoz, most is elkapott a hányinger.
Ők már mindenféle chatfelületet kipróbáltak, SMS-ben dumálták meg, melyikre nem fogok rábukkanni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!