Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csak én gondolom túl?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom túl?

Figyelt kérdés

Tegnap kiderült, hogy a barátomat 3 éve elhívta egy lány egy autóstalálkozóra, és Ő elment. Ennek az autóstalinak volt 3 srác szervezője és ez az 1 csaj, elvileg az egyik sráccal jóban van, mégis a csaj írt rá, jelölte be, mert barátom fotós. Kiakadtam, mert nem mondta hogy a csaj hívta el, és nem értem miért kell egyből visszajelölni, mikor nem is ismeri. Barátom váltig állítja hogy ő mondta hogy a szervező csaj hívta el, én nem emlékszem rá (akkor biztos hogy mentem volna vele.) Elég sok csaj ismerőse van, előttem szerintem mindenkit végigjelölgetett az autós körökből. Nekem ő az első párom, 5 éve vagyunk együtt. Hogy lépjek túl ezen?

23/L 27/F

2024. febr. 6. 07:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
Nálad már csak az a kérdező volt jobb,akinek buszsofőr volt a párja,és egésznap utazgatott azon a buszon,hogy szemmel tartsa a választottját.
2024. febr. 6. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
11-neee 😀
2024. febr. 6. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!