Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit gondoltok ti NŐk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ti NŐk egy cuckold kapcsolatról? Ki csalná a Párját, és tenné őt ezzel cuckold-á? El tudnátok fogadni (képzelni magatoknak) egy cuckold férfit társatoknak?

Figyelt kérdés

#megcsalás #cuckold #Megcsalt Férfiak
2024. febr. 2. 07:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%

"Hát szerintem aki megengedi nekem hogy mással kúrjak az engem nem szeret..."

Vagy nagyon is szeret és látja, hogy ő kevés neked és képtelen kielégíteni.

nov. 29. 05:06
 12/18 anonim ***** válasza:

Ma 5:06

Én egy pár éve benne vagyok ebben a dologban kicsit jobban.

Nyilván volt olyan pár is akiknél rosszul sült el és válás lett a vége de többnyire ugyanúgy szeretik egymást ez egy kis extra a kapcsolatukban.

Ezt nem úgy kell gondolni hogy minden nap egy másik pasi is megcsinálja az asszonyt.

És amennyire meg tudom itélni nagyonis jól megvannak az ilyen párok.

nov. 29. 23:31
 13/18 A kérdező kommentje:

Pontosan így van!

Ha 2 értelmes ember össze kerül akiknek pontosan ez a vágyuk , akkor teljes mértékben jó lehet mind a két félnek!

Nem monogám Nőknek a legjobb választás lehet egy cuckold férfi , aki elfogadja hogy nem ő az egyetlen a Nőnek!

nov. 30. 07:55
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Az nem megcsalás, ami a másik beleegyezésével történik. Szóval számomra értelmetlen, hogy miért fogalmaztál így.

A koncepció jó, ha két ember élvezi. Az engem viszont nem vonz, ha a pasi konkrétan a megalázottság érzését keresi ebben a párkapcsolatban. Ha azt várja, hogy azt erősítsem benne, az nekem nem pálya, nem vonzó, nem kezdenék el megalázóan beszélni arról, hogy mennyire jobb volt a másik, ez engem nem izgat fel. Ha nem ez a vágya, szimplán csak élvezi a helyzetet, és szereti hallani hogy mi történt, akkor van benne fantázia, számomra. De úgy tudom, ennek az egésznek a lényege a pasik számára általában ez a megalázottság átélése..

dec. 18. 22:23
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem a megalázottság pont hogy nem.

Egyszerűen tetszik a férjnek hogy a felesége nagyot élvez.

Vagy többet vagy csak kívülről szeretné nézni a feleségét dugás közben.

Persze van az amikor a férj szigorúan csak nézheti és nem érhet hozzá a feleségéhez.

dec. 18. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
15) nyilván amit írtam, azt azért írtam, mert én akikkel erről beszéltem, erről számoltak be, hogy ők az alárendelődést és a megalázottság érzését szeretik. És nem is mondtam h mindenkire igaz ez, pont ezért írtam részemről, hogy lehet jó, de én eddig ezt hallottam emberektől.
dec. 18. 23:12
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem az izgat ha egy szimpatikus normális nőt aki szereti a párját akkora felizgulás önt el hogy nem bírja ki hogy ne keféljen félre, vagyis a nő extra felizgatottsága izgat engem. Ha az én nőm lenne ilyen, az fokozná az izgalmat mert az komolyabb helyzet mintha idegennel történik. Hűséges nőket többre tartom, de ha hűtlennek képzelem el az nekem izgatóbb.
dec. 18. 23:22
 18/18 anonim ***** válasza:
Ilyen és egyéb nyitott kapcsola kapcsolatokban szó sincs megcsalásról.
dec. 19. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!