Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ti NŐk egy cuckold kapcsolatról? Ki csalná a Párját, és tenné őt ezzel cuckold-á? El tudnátok fogadni (képzelni magatoknak) egy cuckold férfit társatoknak?
Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 07:46
1/18 anonim válasza:
Nekem ez az egész annyira beteg. Semmilyen körülmények között nem lennék ilyen kapcsolatban.
2/18 anonim válasza:
Akinek bejön, annak egészségére. Én nem tudnám csinálni.
4/18 anonim válasza:
Nem, én szeretem és tisztelem a párom. Nekem ez párkapcsolatban alapvető. De nem is vágyom másra.
6/18 anonim válasza:
Igen, képes lennék egy ilyen kapcsolatra.
De azt tudod, ugye, hogy ez valójában nem megcsalás?
7/18 anonim válasza:
Hát szerintem aki megengedi nekem hogy mással kúrjak az engem nem szeret...
8/18 anonim válasza:
Fantázia szinten engem is nagyon izgat viszont nem tudom, hogy a valóságban, hogy menne.
9/18 anonim válasza:
Nem. Rém fura és beteg ötletnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!