Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Másfél évig csalta a nőjét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másfél évig csalta a nőjét velem, de ő nem akar nekem hinni. Hagyjam őket?

Figyelt kérdés

Távkapcsolatban voltunk másfél évig. Amikor "hazajárt", minden hétvégén lefeküdtünk. Hétről hétre hülyített, hogy már csak kicsit kell kibírnom és együtt leszünk.

Kiderült, hogy felesége van. Említette nekem, de úgy, hogy elváltak és bírósági dolgok vannak még vissza. Annyira kevésszer hozta fel, hogy még a teljes nevét sem tudtam soha, egy pici jele sem volt, hogy lenne valami. Hát kiderült, boldog házasságban élnek, egy tőlem 20 km-re lévő városban... Hab a tortán, egy kisfia is született közben.

Mindent elmondtam az asszonynak, de nem tudtam hogy az IQ szintje vetekszik egy hangyászéval, és még neki állt feljebb hogy mit képzelek hogy ilyeneket hazudozok neki. A pasi természetesen röhög a markában, letiltott mindenhonnan, és a nőt védi.

Küldtem screenshotot, de nem tudom mit adott be a pasi hogy semmit nem hisz el a nő.

Csak annyi lenne a kérdésem, hogy ti lovagolnátok ezen az ügyön? Én lelkileg hihetetlenül belefáradtam. Azért mondtam el a részleteket, mert nem egy sima egyejszakas dologról volt szó, hanem érzelmi részről, ígéretekről, és nem utolsó sorban másfél évről!

Igen tudom, sok dologból leszűrhettem volna, de visszagondolva agyamat eldobom miket nem volt képes kitalálni, hogy pl karácsonykor miért nem lehet nálam. Vagy amikor látták a kocsiját a városban, konkrétan eljátszotta, hogy beül a kocsiba és most megy és megveri aki ilyeneket kitalál róla.. Szóval nagyon beteg az ember, és természetesen semmi bűntudata nincs.

jan. 28. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem, hagyjad. Megerdemlik egymást.
jan. 28. 12:51
 2/12 anonim ***** válasza:
31%
Bocs, de itt te is bőven buta voltál. Tanuló pénz, ahogy mondani szokták. Lépj tovább.
jan. 28. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ki akart megverni kit?
jan. 28. 12:55
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy kifelé azt mutatta a nő, hogy nem hisz neked meg boldog házasság…hidd el, se boldog nem volt, ezek után pláne nem lesz, se nem hisz a férjnek..

Persze, most úgy tettek, mint akik összezárnak, de ne hidd, hogy ez nem vágta gallyra a kapcsolatot véglegesen.

A kérdés csak az, hogy a nő most szembesült vagy eddig is sejtette, csak kényelmesebb volt homokba dugni a fejét.

A pasas pedig még, ha röhög is (kétlem), akkor azért teszi, mert eddig se jelentett neki semmit a nő, ezután is ugyanúgy fogja csalni, hacsak ki nem lesz dobva.

Van olyan, hogy a nő megbocsát gyengeségből, függőségből vagy mert ragaszkodik. De sokszor pár hónap múlva csak kibukik, hogy nem megy. Sok ilyet láttam már.

jan. 28. 13:15
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
4-plusz az anyagi függés az indok ilyenkor sokszor. Nehéz belátás, hogy nem tudna a nő mesélni egyedül.
jan. 28. 13:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Hagynám a helyedben, akármennyire szar. Ezen a helyzeten már semmi sem fog változtatni.

A feleségek jó része meg sehogysem fog elválni, ha van esze, ha nincsen. Vannak, akiket ha szarrá csalnak is, ragaszkodni fognak a biztos foshoz ilyen-olyan indokkal. Ezek a házasságok általában akkor érnek csak véget, ha a pasas valóban szerelmes lesz egyszer és lelép. Anyuci viszont még akkor sem fog hinni a szemének egy darabig.

jan. 28. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
25%
Neked sincs több eszed, mint a nejének.
jan. 28. 13:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Elhszem, hogy fáj, de mit foglalkozol még vele? Majd a felesége dönt a saját életéről, te meg lépj le és ennyi volt.
jan. 28. 17:37
 9/12 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom, miért 0 pontos a 7-es válaszom.

Igen ostobának kell lenni ahhoz, hogy másfél évig így átvágjanak valakit. Nem tűnt fel, hogy nem ismered a családját, barátait, minden ünnepkor kifogás van, miért nem jön?

Lehet, a neje is csalta, és egyszerűen nem érdekli.

jan. 28. 18:05
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Egyáltalán, minek kellett borítani? Bosszúból?
jan. 29. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!