Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól számít(ana) megcsalásnak?
Egy napon belül kezdtem el beszélgetni két nővel az egyik randi app-on, s a 3-3 találkozás alapján mindkettő más okból de nagyon tetszik.. kb el tudnám képzelni velük a hátralévő életem, s úgy láttam ez kölcsönös... Hűséges típus vagyok párkapcsolat a cél, s már most rosszul érzem magam emiatt meg "bűntudatom" van, pedig szex még egyik nővel sem volt.. Sajnos 44 évesen már eleget csalódtam ahoz, hogy a járás legelején ne tudjak teljesen megbízni senkiben hogy aztán 1 hónap után lelépjen és elvesztegetett idő legyen az egész, ezért még nem mertem elengedni egyiket sem..
Szerintetek mikortól számít megcsalásnak ha párhuzamosan ismerkedsz két emberrel, s nagyjából egyforma tempóban halad a kapcsolatotok? Első csók, első szex, amíg nincs kimondva h kapcsolatban vagytok? vagy más?
10-es ertem,de honnan tudja a kerdező, higy ő pl. hányadik a sorban a az egyik vagy masik nőnél.
Sztem az elet rövid es minden esélyt ki kell használni.
Az ismerkedésbe belefercakár a csok akár a szex is.Nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!