Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan hogy megcsalt de többé nem teszi meg újra? Ti ismertek rá példát? 23/L
Normális válaszokat írjatok, kérlek legyetek kedvesek.
Aki megcsalt az 22/F
"Lehet szexista de úgy hallottam minden férfi megcsalja a párját még ha nem is derül ki.."
Nyugatsd csak magad ezzel. Ez jut neked. :)
10. Igen 15 -20 ev egyutt eles utan .. nem pedig egy par honapos vagy eves kapcsolatnal!!! Remelem erzed az atmenetet.. ha neked jo hogy masokat ia dug barmit elkaphatsz tole hat legyen..
A szeretetet azert erzed felole mert kedvel teged barati szinten de nem ugy mint egy ferfi a not amikor elvesztek egymas szemeben es mindenki mas nem letezik .. na ilyent te nem fogsz erezni amig nem talalsz egy normalis krapekot.
Dehogy adnék! 22 éves vagy! Van egy csomó másik pasi.
20 év és 2 gyerek után már jobban átgondolandó, na de a te helyzetedben egy másodpercet nem kell ezen gondolkodni.
16 nyilvan nem moka es kacagas :) ki mondta h ezt vartam h mondjátok ez teljesen okes? Ertelmezd ujra a kerdest.. igen te vagy a nyomorult es megkeseredett mert en csak egy normalis hangnemu valaszt vartam amit a 13 as is írt
Nehogy en legyek mar a szar mert egy barom vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!