Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után,hogy érezted magad?
Főképpen férfiak érzéseit várom,de a nők is nyugodtan írják le.
(Ha te csaltál,ha téged csaltak)
Elindultam a Dunanak. Csak útközben találkoztam egy ismimmel aki meg teljesen feldobott.
Másik pasimnál meg benyugtatoztam meg pia mert nem akartam a szakitas fájdalmát erezni. Tudomasul vettem csak de nem akartam érezni semmit. Intoxicálo lett a vége es jött hozzám megint az ugyanaz az ismim es feldobott.
Azota nem volt senki.olyan pasim aki csalna es azert lenne vége. Teljesen más jellegűek már a kapcsolataim. Inkább ők a féltékenyek rám. Féltenek szeretnek minden oké.
De nem is gondolkodom már örókszerelmben mint korábban
Korábban azért volt akkora összeomlásom mert teljesen abban a hitben éltem hogy mi örökre együtt es teljesen megfordult velem a világ mikor képen vágott a valóság hogy hát nem.
Ma már nem veszek komolyan pasikat. Lazább vagyok. Es beleveszem a pakliba hogy leléphetnek elhagyhatnak csalhatnak szabad emberek ne várjak semmit.
Az első megcsaló pasimnál a megcsalás tudata fájt.
A másik megcsaló pasimnál meg azt akartam hogy ne fájjon azért is mosolygok meg boldog leszek a fájdalmat akartam kiiktani mivel nem látom ertelmét.
Megcsalt kidobva akkor en nem akarok sírni. Minek ilyen után sírni. Szórakozni akarok es élvezni az életet. Nem akqrok fajdalomerzést. De az jött bennem volt es gyülöltem a fájdalmat magát. Nem a pasim nem a masik csajt hanem azt a mardosó érzést amitől jönnek a könnyek, gyülöltem. Magamban. Ezert szépen kiiktattam szerekkel. Csak épp azzal magamat is kiiktattam..
Ezek az érzések ijesztőek..
Nekem a ,barátnőmmel’ csalt meg. Tavaly december 6-án,kedvesebb volt,mint addig valaha,virágot hozott,csokikat,kedves szavakat mondott..
Egyszer (és utoljára) vittem neki ebédet,mert otthon felejtette..Akkor kérdezte a munkatársa,hogy ,,Hogy tudsz mellete lenni ezek után is?”
Nem értettem miről beszél..Akkor ő mondta el,hogy együtt voltak,többször is..Abban a pillanatban össze tört bennem minden,sírtam,nem mondtam el neki,hogy tudok róla. Mikor haza jött akkor rá kérdeztem,hogy ez igaz-e. Igaz volt,akkor még én voltam a rossz,mert,hogy kémkedek utána. Meg ütött.
El dobva a leány gyermekét és 5éves kapcsolatot..Jelenleg a kislányomnak élek,nem akarok senkit magam mellé,el vesztettem mindent egy nap alatt,szeretem őt nagyon..Én az 5év alatt,senkire nem tudtam úgy nézni,mint rá. Kislányommal szeretném élni az életem,dolgozni,mindent meg adni neki,duplán szeretni az apja helyet,együtt mozizni,együtt ÉLNI.
Sajnálom,hogy ez történt mindenkivel. Minden jóra fog fordulni,meg találod egy bizonyos idő után azt,akit meg érdemelsz és szeretni fog. Innen nehéz már bízni..
Akkor nem véletlen kérdezte hogy tudsz vele lenni. Egy utolsó "ember". Egy állat. Semmi nincs benne, üres.
Nagyon meg kell válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!