Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez megcsalás? Ti kiakadnátok?
Párkapcsolatban vagyok és nem szeretnék mással járni vagy lefeküdni. Mielőtti összejöttünk, sokat randiztam, főleg társkeresőről. Jó időszak volt, mindig fizették a kajámat, ha unatkoztam, akkor tudtam kikkel beszélni, találkozni. Néha a párom elmegy hétvégente a szüleihez másik városba, olyankor én nagyon unatkozom és eszembe szokott jutni, hogy mi lenne, ha randiznék olyankor. Csak egy vacsi, nekem az ingyen van és finomakat eszem, van társaság, csók meg ilyenek úgysem kötelező elem egy első randin, kevés férfi próbálkozik be rögtön de ha mégis, megértik, hogy nem. Aztán ghostolnám a srácot, törölném magam társkeresőről. Csak olyan havi egyszer ismételném meg, amikor nagyon unatkozom.
Ti ezt megcsalásnak gondoljátok?
"Néha a párom elmegy hétvégente a szüleihez másik városba" - És? Majd hazajön, te pedig várod haza.
Mitől a párod, ha egy szabad hétvégén már másra vágysz? + 1 jó kajára?
Valami nagyon nem OK nálatok, gondolom, hogy nem boldog és elégedett egyikőtök sem. Így ennek mi értelme van?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!