Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez megcsalás? Ti kiakadnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez megcsalás? Ti kiakadnátok?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban vagyok és nem szeretnék mással járni vagy lefeküdni. Mielőtti összejöttünk, sokat randiztam, főleg társkeresőről. Jó időszak volt, mindig fizették a kajámat, ha unatkoztam, akkor tudtam kikkel beszélni, találkozni. Néha a párom elmegy hétvégente a szüleihez másik városba, olyankor én nagyon unatkozom és eszembe szokott jutni, hogy mi lenne, ha randiznék olyankor. Csak egy vacsi, nekem az ingyen van és finomakat eszem, van társaság, csók meg ilyenek úgysem kötelező elem egy első randin, kevés férfi próbálkozik be rögtön de ha mégis, megértik, hogy nem. Aztán ghostolnám a srácot, törölném magam társkeresőről. Csak olyan havi egyszer ismételném meg, amikor nagyon unatkozom.

Ti ezt megcsalásnak gondoljátok?

jan. 9. 08:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le a barátoddal, aztán mond el neki, hogy egyedül nagyon életképtelen vagy, amikor nincsen veled. Ezért eljárnál idegen pasikat lehúzni ingyen kajával. Szerintem megérné megnézni, hogy milyen fejet vágna hozzá. 🤣
jan. 9. 08:43
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
Hülye kamu kérdés
jan. 9. 08:56
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Más férfival való randi egyértelműen megcsalás. Ezen felül mások átverése szintén erős indok szakításra.
jan. 9. 09:01
 14/29 anonim ***** válasza:
58%
"De azt meg leszarom és mindig is leszartam, hogy hogyan érez a randipartnerem, ha visszautasítom."- miért, pszichopata vagy?
jan. 9. 09:03
 15/29 anonim ***** válasza:
38%
Már-már a csalás büntetőjogi tényállását karcolja ez az undorító viselkedés
jan. 9. 09:09
 16/29 anonim ***** válasza:
46%
Amennyiben egy nárcisztikus, szociopata vagy, akkor nem megcsalás… minden más esetben egy retkes k€&?@ vagy…
jan. 9. 09:10
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Néha a párom elmegy hétvégente a szüleihez másik városba" - És? Majd hazajön, te pedig várod haza.

Mitől a párod, ha egy szabad hétvégén már másra vágysz? + 1 jó kajára?

Valami nagyon nem OK nálatok, gondolom, hogy nem boldog és elégedett egyikőtök sem. Így ennek mi értelme van?

jan. 9. 09:35
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg nem veszitek észre hogy troll? Ezt nem hiszem el, ennél trollabb kérdés a világon nincs.
jan. 9. 10:04
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csomagoltasd be a kaját dobozba és vidd haza a pasidnak, akkor nem fog haragudni. (Most én is beszálltam a trollkodásba)
jan. 9. 10:05
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is troll.
jan. 9. 10:08
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!