Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi vesz rá erkölcsileg ép embereket arra hogy megcsalják a párjukat/feleségüket/férjüket? Ha velük csinálnák meg az nem haborítaná fel őket?
A kérdés lényege a fordított helyzet, azaz ha őt csalná meg az akit ő képes megcsalni, az nem háborítaná fel?
Mégis mi vesz rá embereket arra hogy olyan dolgot műveljen ami fordított esetben neki is fájna?
Nincs az emberekben erkölcsi érzék?
A kérdés filozófiai, nekem nincs ilyen sérelmem, csupán érdekel ennek a jelenségnek a háttere
5-ös maximálisan jól fejtette ki!
Az én okaimat a "b" verzió szóról szóra leírja. Annyiban más, hogy (még) nem csaltam meg a férjemet, de érzelmileg már teljesen másé vagyok.
Kérdező: kérdésedre az én válaszom: nem, nem fájna a fordított eset, sőt megkönnyebbülnék ha beleszeretne másba a férjem. Nálam ez van, de nem hiszem hogy sokan vannak akiknek pl szeretője van, de ő meg felháborodna ha a másik is félrelép, biztos van, de kevés.
Szerintem a 3-as válaszoló írta le a legjobban. Sokszor csak nyúzzák egymást, és mindent kifacsarnak az ilyen emberek a partnerekből. Férjem exnője is pontosan ezt csinálta. Az ég világon semmi sem kötötte a férjemhez, de amikor külföldről haza jött a szeretőjétől igazából csak a pénz kellett neki. Haza jött, kuffantottak egyet és kiürítette a férjem pénztárcáját aztán ment vissza. Ez így ment évekig. A csaj már gyanítom régen nem szerette őt, de anyagilag húzta, így nem szakított vele, mert haszna volt belőle. A férjem akkor lépett ki ebből a nem is tudom milyen kapcsolatból, amikor megismerkedtünk. Akkor tette ki a szűrét miután elkezdtünk találkozgatni és rajött, hogy a kapcsolatoluknak már régen lőttek, hiszen a csaj folyamatosan a másik csávóval élt külföldön kapcsolatban. Na azt a hisztit. Barátnőm mesélte, hogy a csaj hogy kibukott azon, hogy a férjem megismert engem és miattam szakít vele. És hogy ezt hogy képzeli mégis. Mivel akkor még hivatalosan együtt voltak, a csaj úgy vette, hogy megcsalta a férjem. Állítólag hatalmas cirkuszt rendezett, hogy a férjem megcsalta és hogy ez neki nagyon fáj. Na és ő? Ő folyamatosan félreqrt zokszó nélkül éveken keresztül. Ezek után ő volt a legjobban felhàborodva.
Érdekes jelenség, az biztos. Hogyha nékem fájna akkor miért teszem meg a másikkal. Szerintem erre racionális magyarázat nincsen. EQ függvénye az egész.
"Mi vesz rá erkölcsileg ép embereket arra hogy megcsalják a párjukat?"
Eleve nem azok.
Aki képes megcsalni a párját, az sosem szerette. Jobban mondva szerethette, a maga módján. Így "szerette", hogy megcsalta.
Ennyit az erkölcsről. A megcsalás meg az erkölcs az nem fér össze az én szememben.
17-es, az igen👏 nem fikázlak le. Tudom, nem szabad.
Erkölcse meg annak nincs aki csal. Sajnos a valóságban is az van, hogy kevésbé tartják ezt a fajta normát. Utánozzák egymást és csak a persze kizárolag a legszar..bb dolgokat képesek sokszor másolni egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!