Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A legtöbb nő ugyan annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő ugyan annyira haragszik ha a párja prostitáltnál járt mintha szeretője lenne?

Figyelt kérdés

A nők számár a szex érzelmi dolog inkább, szóval általában azzal fekszenek le aki iránt éreznek is valamit, a férfiak viszont más hogy működnek és a szexel a dominanciát is kifejezik, nem feltetlenül kell hogy érezzenek a másik iránt.

Szoval ha egy férfi félrelép annak nem feltétlenül érzelmi okai vannak, viszont amikor a nő lép félre akkor általában az van hogy olyan figyelmet és törődést kap a szeretőtől amit otthon nem és ez alatt nem azt értem hogy a szeretőnek nagyobb a farka vagy izmosabb.

A prostitualt viszont csak szexet ad és a férfi is csak ezt várja el. Ettől függetlenül szeretheti otthon a párját,csak kell a változatosság.

2023. dec. 16. 21:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy párkapcsolat nagyon fontos része a szexualitás! Ha ez nem működik, akkor kb megette a fene. Első körben lehet ülni megbeszélni, hogy kit, mi zavar vagy kinek mik az igényei, próbálni közösen változtatni rajta, ha mindkét fél tényleg akarja és megvan benne a hajlandóság aziránt, hogy együtt javítsanak a kialakult helyzeten. DE! Ha valami alapvető dolog - mint a szex - nem működik és minden próbálkozás ellenére sem sikerül ezt megoldani, akkor nyugodtan lehet szakítani/válni a gusztustalan félrekefélés helyett!

Nehogy már a megcsaló fél legyen a szegény áldozat, akinek szex nélkül kell sínylődnie. Nem, nem kell. Ha nem tetszik/nem kielégítő a jelenlegi kapcsolatában a szex, akkor keresni kell szépen olyant, akivel egyeznek ezek az igények, de a megcsalás akkor sem megoldás és nincs rá semmiféle elfogadható mentség.

2023. dec. 17. 00:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne akard megmagyarázni, hogy a nők hogy működnek. Igen, akihez vonzódom abban a pillanatban akkor és ott.

Amúgy tök mindegy., Mindegyik után repül az adott hímrbanc.

2023. dec. 17. 00:58
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A feleséged változatossági igénye sem zavar. Nagyon remélem. Uncsi lehet mindig veled dugni, mikor sokkal jobb pasik is vannak.
2023. dec. 17. 01:00
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
#10 Szakítson. Azt is lehet ám. Amikor a megcsalás a téma, valamiért úgy tesztek mintha fegyverrel tartanának fogva titeket a nők.
2023. dec. 17. 01:16
 15/23 anonim ***** válasza:

"A nők számár a szex érzelmi dolog inkább, szóval általában azzal fekszenek le aki iránt éreznek is valamit, a férfiak viszont más hogy működnek és a szexel a dominanciát is kifejezik"

Ez teljesen egyedi.

Az a legjobb, ha ugyanazt jelenti a feleknek a szexualitás.

Én nem tudnék közel kerülni lelkileg olyanhoz (értsd, megszeretni annyira, hogy szexuális vágyam is legyen iránta), aki ennyire más, mint én.

2023. dec. 17. 02:00
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

és a szexel a dominanciát is kifejezik""

Milyen dominanciát, Mucuka? Miben vagy te jobb, szebb, több?

2023. dec. 17. 02:30
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Aki úgy gondol a szexre, hogy a nő csak szétteszi a lábát és elszenvedi a szexet, az dugjon fel magának kaktuszt.
2023. dec. 17. 03:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy hányszor, kivel, mit érez, ugyanolyan szar. Ebben nálam nincsenek átmenetek.
2023. dec. 17. 04:46
 19/23 anonim ***** válasza:
53%
Engem a szerető nem zavarna, mivel nekem is van. De ha retkes prostikhoz járna, kivágnám a francba.
2023. dec. 17. 07:22
 20/23 anonim ***** válasza:

Nőként sem mindig érzelmi oka van a megcsalásnak.

Nekünk is unalmas lehet mindig ugyanaz a pénisz.

2023. dec. 17. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!