Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha valaki együttalszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki együttalszik az exével, az megcsalás? Nem történt semmi azon kívül, hogy szorosan àtkarolt és a lábaink simogatták egymást.

Figyelt kérdés
Valahol tudom persze, ha én állnék a másik oldalon, ebből szakítás lenne. De kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi fér bele, hogy gondoljátok? A hét napból hat napot igy aludtunk, merthogy látogatóban jártam nála. Tudom, így mégsúlyosabb a vétek. Ő azzal a lánnyal van együtt, akivel anno megcsalt engem, szóval annyira azért nem tudom megsajnálni a lányt, de van némi bűntudatom.

2023. dec. 4. 20:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
23%
Hát ez elég gázos mindkettőtök részéről! Illene tiszteletben tartanod más kapcsolatát, az exednek meg főleg tiszteletben kellene tartani a saját kapcsolatát. Az exed jelenlegi párja helyében dobnám a te exed téged meg (bár az erőszak nem megoldás) jól elvernélek. Amúgy nyugi, ha kibékülnétek veled is megtenné vagy esetleg te vele, mondjuk meg is érdemelné mindkettőtök.
2023. dec. 5. 16:42
 22/25 anonim ***** válasza:
65%

"Az exed jelenlegi párja helyében dobnám a te exed téged meg (bár az erőszak nem megoldás) jól elvernélek."

Ha itt valaki elverhetne valakit, az a kérdező. Anno őt csalták a jelenlegi nővel, azért nehogy már a nyúl vigye a vadászpuskát és még a kérdezőnek kelljen elnézést kérni a csajtól, aki elszedte a barátját anno. Itt a srác az igazi sunyi.

2023. dec. 5. 17:06
 23/25 anonim ***** válasza:
76%
#22 jajajaja, bocsi nem figyelmesen olvastam el! 😬 Azt a részt visszavonom akkor!
2023. dec. 5. 19:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

"A hét napból hat napot igy aludtunk, merthogy látogatóban jártam nála."

Mit kerestél nála 6 napig a jelenlegi csaja hol volt addig? 😂

Ki hiszi el, hogy 6 napot minden este együtt alszol a volt pasiddal "szeretetben, összebújva, átölelve egymást", de kibírjátok, hogy ne essetek egymásnak? 😂

Mese habbal! 😂

2023. dec. 7. 14:41
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, ez rosszabb, mintha szex is lett volna.
2023. dec. 7. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!