Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki együttalszik az exével, az megcsalás? Nem történt semmi azon kívül, hogy szorosan àtkarolt és a lábaink simogatták egymást.
Figyelt kérdés
Valahol tudom persze, ha én állnék a másik oldalon, ebből szakítás lenne. De kíváncsi vagyok arra, hogy kinek mi fér bele, hogy gondoljátok? A hét napból hat napot igy aludtunk, merthogy látogatóban jártam nála. Tudom, így mégsúlyosabb a vétek. Ő azzal a lánnyal van együtt, akivel anno megcsalt engem, szóval annyira azért nem tudom megsajnálni a lányt, de van némi bűntudatom.2023. dec. 4. 20:23
11/25 anonim válasza:
Ez olyan felállás, hogy mindenki megérdemli amit kapott. És remelem egyikőtökhöz sem lesz soha semmilyen kapcsolatom.
12/25 anonim válasza:
Az exed mind a kettőtöket hülyít. A csajának mondd el azért, neki is jobb, ha minél előbb megszabadul az exedtől
15/25 anonim válasza:
1 hetes látogatás az exnél? Semmi nem volt? Mindig érnek meglepetések.
16/25 anonim válasza:
Brurális érzelmi megcsalsás.
Önismeret hiányában nem gyakorolta az érzelmeit. Ellaposodott számára a kapcsolat. Megcsalt.
Most érzi, hogy ez jó veled, és brutálisan szét csalja a másimat.
Ez sajnos normális dolog. Természetes a kevés önismeretűeknél. Legyetek poliamórok. Heteróknál ez a megcsalás egyik legnagyobbika. Durvább, mint hat napon át tartó üres orgia.
18/25 anonim válasza:
Miért aludtatok együtt? Mi volt az oka?
Máskülönben meg ha szakítottatok miért egy ágyban aludtatok? Értelmileg az exed megcsalta a párját, te meg asszosztaltal hozzá. Ribizli vagy.
19/25 anonim válasza:
Mivaaaan?! Persze, hogy megcsalás. Eszembe nem jutna beszélgetni se az exemmel nem még lábszexelni vele egész éjszaka.
20/25 anonim válasza:
Amig nincs agyad hozza, hogy kontrollalni tudjad az osztoneidet, addig osztonlenykent fogsz viselkedni. A boldogsag nem az, hogy esz nelkul eled az eleted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!