Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért maradnak a férfiak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért maradnak a férfiak a partnerükkel megcsalás után?

Figyelt kérdés
Különösen akkor, ha az új partner fiatal és nagyon szép
2023. nov. 26. 18:06
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
44%
Mert bármilyen kis hamvaska meg csudálatos a jelenlegi baba, nem neve van, csak sorszáma. Mikor behisztizik, jöhet a következő aki szintén szebb, jobb, okosabb stb. mint a feleség.
2023. nov. 27. 07:21
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de nagyon szánalmas. Persze 20 év házasság, két gyerek és némi lakáshitel esetén meggondolja kétszer is az ember, de egy sima kapcsolatba, akár úgy is, hogy nem is élnek együtt nem tudom hogy fér bele. Nagyon gáz. Nem becsüli magát a férfi. Volt egy haverom, aki nekem mondta, hogy elolvasta a barátnője üzeneteit és ott volt, hogy megcsalja. Mondtam neki, hogy akkor szóljon neki és hagyja el. Azt mondta, hogy most sok dolga lesz és nem akar ezzel foglalkozni addig, meg nem akar depisen menni egy eseményre stb. Aztán már nem beszéltünk, de 3 évvel később láttam egy posztot és még mindig együtt vannak. Meg egyszer én borítottam, szóltam a srácnak, hogy a barátnője megcsalja, rá másfél évre esküvős képek... Ki érti ezt. Kva gáz.
2023. nov. 27. 10:41
 23/29 A kérdező kommentje:

22es Nem tudhatjuk két ember miért van együtt. Ez egy feltett kérdésből nem derül ki.

Ítélkezni egyszerű, de mélyebben elgondolkozni egy másik ember helyzetén már annyira nem.

Lehet, hogy meg leszek kövezve, de minden helyzetben az összes szereplő felelős. Egy megcsalás esetén is. Az is, akit megcsaltak. Ok nélkül ez nem történik ugyanis meg. Valami nem volt jó a kapcsolatban, amit a pár nem oldott meg.

A megcsalót nem mentem fel, hiszen a legnagyobb árulás, ami egy kapcsolatban megtörténhet.

De az tény, hogy a harmadik akkor tud beférkőzni, ha rés van a pajzson.

2023. nov. 27. 19:39
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
23, vagy akkor ha valaki egyszerűen nem monogám. És ezt az aprócska tényt elfelejti megemlíteni esküvő előtt. Mellé mondjuk vállalkozó összevissza időbeosztással, mire a másik fél rájön, ott a két-három gyerek, hitel stb. A pasinak kényelmes, a nő meg belerottyan, ereje sem marad kilépni. Meg még a gyerekek is rá haragudnának, nekik általában jó világot teremt apuci. A hamvas kis bombanő meg extra különlegesnek érezheti magát egész addig, míg már nem ő lesz a hamvaska.
2023. nov. 28. 13:37
 25/29 anonim ***** válasza:
10 Tudja, hogy az a véletlenül összejött jó nő úgysem maradna meg mellette.
2023. nov. 28. 14:23
 26/29 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyen csodálatos kis nők miért értékelik le magukat a nős ember szeretője szintre?
2023. nov. 28. 14:35
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Sok mindenért lehet. Mondjuk ott a friss, fiatal nő. A férfi a testéért csalja meg az asszonyt. Viszont a feleség jó társ, jókat lehet vele beszélgetni, közös az érdeklődés vagy konyhatündér. Azért azt is megemlítem, hogy nem minden esetben ez a felállás, hogy a szerető szép fiatal, az asszony meg idősebb és trampli. Jóképű kollégám felesége csinos nő, modell típus. A szerető sem csúnya de alacsonyabb, zömökebb és idősebb 5 évvel a feleségnél. A kollégám indoka a megcsalásra, hogy a szerető más. Mind kettőt szereti, mind kettőben mást szeret. Hát ilyen is van.
2023. nov. 28. 19:07
 28/29 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert ezekben a nőkben semmi tartás nincs. Önbecsülés, önbizalom, nőiesség nulla. Az ilyeneket mindenki szarrá csalja és őszintén, a második megcsalás után meg is érdemlik azt amit kapnak, ha maradnak a kapcsolatban. Az ilyen nőket hívom én rongynak, lábtörlőnek, szolgalelkűnek.
2023. dec. 1. 12:45
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Több oka lehet, nagyjából fel is sorolták előttem, de az biztos, hogy a szeretőbe nem szerelmes és nem vele tervezi az életét. Ilyen esetekben elválnak az emberek. És ehhez igen kevés annyi, hogy fiatalabb és szebb vagy, mint a neje.
2023. dec. 1. 16:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!