Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemények ilyenfajta csalásról?
Megtudtam hogy a barátom járt fel éjjel a házas szeretőjéhez, akinek a férje betegen feküdt otthon es ők egy másik szobában szexeltek egész éjjel.
Ez nagyon megdobta az élményt nekik hogy a ferj orra alatt tették.
Ezt évekig űzték es emiatt nem tudtak egymástól elszakadni hosszú ideig.
Szerintetek ez nem túlzottan gonosz?
Szakításon gondolkodom
Ez annyit árul el róla, hogy neki a házastársi hűség semmit se jelent, izgatja, ha titokban dughat, és semmilyen szégyenérzete nincs. Téged se tart sokra, ha ezt elmondta, és fel se merült benne, hogy azonnal kivágod. Amiben tökéletesen igaza van, hiszen még csak gondolkodsz, hogy vele maradj-e, miután kiderült, hogy egy jellemtelen spermaputtony.
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy RÓLAD mit mond, ha egy ilyennel vagy kapcsolatban.
Szerintem meg ez a múlt, kb mindenkinek van olyan amit ma már másképp csinálna! Én is volt olyan hogy félreléptem, de ez nem azt jelenti hogy megcsalnék mindenkit. Engem is volt hogy megcsaltak, de nem gondolok arra hogy akkor mindenki meg fog csalni.
A jelennel foglalkozz, hogy most milyen a ti kapcsolatotok. Ne az legyen mérvadó, évekkel ezelőtt mit csinált:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!