Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalas utan, visszaüt a Karma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalas utan, visszaüt a Karma?

Figyelt kérdés

Elöljaroban annyit,hogy hosszu evek ota parkapcsolatban eltünk együtt, szürke hetköznapok, szabadidöben Ö szamitogepen jatszott, en neztem a tv-t, nyomkodtam a telefonom. Sosem veszekedtünk. Utolag visszagondolva szepen eltünk egymas mellett.

Sajnos -telefonomba temetkezve- chatelesbe kezdtem. (nem en kerestem, veletlen talald meg engem a ferfi-bar tudom ez nem indok) Megcsaltam a volt parom.

Külön költöztünk. ELöször jo ötletnek tünt, a szabadsag, hogy a magam ura vagyok, oda megyek es azt csinalok amit szeretnek. Persze minden nap eszembejutott a volt parom. De teltek a honapok.., es mar az evek is. Voltak kisebb talalkozasok, randi de egyik sem az igazi.

Aztan megismertem egy ferfit, akivel egeszen egymasra hangolodtunk. Nagyon kedves,figyelmes, jol ereztük magunkat mikor együtt voltunk, talalkoztunk, elhitette,hogy szeret viszont a hatam mögött több nöje is volt, megcsalt. Visszaütött a karma. Sokaig ugy gondoltam megerdemlem, hiszen anno en is ezt tettem. Homokba dugtam a fejem es nem vettem rola tudomast. Ujra jol ereztük magunkat, de neki a vereben van a folyamatos nözes, az allando chateles- szivecskek a facebookon, instagrammon, mindenhol.

Jelenleg ismerkedni sincs kedvem. ELöször is semmi hangulatom szepen kiöltözni, randizni, elöröl kezdeni,hogy kinek mi a kedvenc szine. Masodszor, önbizalomhianyos vagyok, es nem tudom elkepzelni,hogy barkinek is en kellenek.

Hianyzik a volt parom, azota is minden egyes nap gondolok ra. Nagyon megbantam amit tettem, es barcsak visszapörgethetnem az idöt....

Bocsanatot kertem töle, többször is. De azt a valaszt kaptam, Ö lezarta, es tovabblepett. Elfogadtam. Öszinten kivanom neki talalja meg a boldogsagat az eletben.

De velem mi lesz? Meddig tart a "Karma hatalma"?

2023. nov. 22. 11:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a tamogato hozzaszolasokat. Bevallom allandoan magamat hibazatom, es valahol varom visszaterjen a regi parom hozzam - talan ezert sem merek nyitni. A lecket megtanultam, es azota sok mindent maskepp ertekelek, akar egy kapcsolaton belül is.

Es mivel a "folyamatosan nözös pasinal" mar extran odatettem magam, es figyeltem, megbecsültem, sok mindent megtettem erte,.. es megsem voltam neki eleg, megis folyamatosan mas tarsasagat kereste mellettem is, szinten magamba fordultam,hogy -vajon mi bennem a hiba, miert nem kellek.

2023. nov. 22. 15:24
 12/20 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#11: Fontos: igen, Te vagy a hibás valóban, de megkaptad érte a büntetésed: elhagyott. A 2. fickó esetében sokat tanultál, használd fel a tanultakat és nyiss, keress, tartsd kézben az életed! Sok sikert neked!
2023. nov. 22. 15:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen hogy karma
2023. nov. 22. 16:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Most ha hülyének néztek, ha nem de én hiszek a karmában. A környezetemben elég sok ember van akinek mondhatni visszaütött a karma. Egy ismerősöm kb. 3 éve megcsalta az akkori barátnőjét, mert épp nem jó fázisban voltak és ugye ez nyilván ki is derült. A csaj ott hagyta, az ismerősöm még meg is sértődött, hogy nem bocsátott meg neki a csaj és ezért bosszúból összejött azzal a lánnyal akivel megcsalta a barátnőjét, de aztán szakított is vele pár hónap után mert nem szerette és mint ahogy mondtam bosszúból cselekedett. Mikor visszaakarta könyörögni magát akkor már mindegy volt, mert a megcsalt barátnője már összejött valakivel, akivel azóta is együtt van és (ha jól tudom) meg is kérték a csajszi kezét. Tehát az ismerősömnek pl. így ütött vissza a karma, hogy most nézegeti a most boldog exét és sír, hogy elb@szta vele. Dehát ez van, így járt.
2023. nov. 22. 20:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, én is így vagyok. :) Mindenki maga dönti el hogy miben hisz. Engem az iskolában bántalmaztak régebben,s évről évre haladva azok akik állandóan bántottak és megvertek,valahogy elég sanyarú életük lett,de ez nyilván annak is köszönhető hogy olyan a viselkedésük amilyen..
2023. nov. 23. 10:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

14-es: "sok ember van akinek mondhatni visszaütött a karma"

Még többnek meg nem: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs.. ...

2023. nov. 24. 05:21
 17/20 anonim ***** válasza:

16:

Egyébként azt írtam, hogy a környezetemben(!) elég sok embernek mondhatni visszaütött a karma, tehát én azt írtam csak le amit “tapasztaltam” a körülöttem lévő emberek által. :)

2023. nov. 24. 15:44
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 Tágítsd a látóteredet...

;-)

2023. nov. 24. 16:11
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 igyekezni fogok😉
2023. nov. 26. 00:24
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

A karma nem így működik. Megírt életutak és melléjük szabad döntéshelyzetek vannak. Mivel a megcsalás bizonyos értelemben bűn, ezért ezt a karma sem írja elő feladatnak. Annak az illetőnek fog másképpen visszaütni és következő életben ki kell javítania veled.

Dolgozz magadon és bizakodj, amíg időszerűen jön a következő megírt egyén. Ha addig nem dolgozol magadon, az is el lesz rontva.

35/F

2023. nov. 27. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!