Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretői viszonyban kinek jobb/rosszabb a helyzete?
A megcsaltnak
Ezekben a kapcsolatokban van 2 görény akik egymásra találtak, meg egy korrekt, aki nem érdemelné ezt meg akármilyen is.
Mert ha nem tud rola akkor aztán fényes helyzetben van 2?
Attol is neki gáz.
Én még nem voltam egyik szereplő sem, de azért nem gondolom, hogy ez úgy szokott lenni hogy a csalfa ember a szeretőhöz már úgy megy oda, hogy "Szia, én házasságban élek, de szeretném ha a szeretőm lennél", hanem inkább úgy hogy ismerkednek, udvarolnak, szexelnek és amikor már kezdenek érzelmek kialakulni, akkor mondja meg, hogy amúgy házas és ilyenkör jönnek a történetek, amik arról szólnak hogy kibszottul felnagyítja a párja hibáit és elmeséli, hogy nem tud kilépni a kapcsolatból valami miatt de amúgy egy szörnyű emberrel él együtt. És ennél a pontál amikor a szerető szerepben lévő már a rózsaszín ködben van, el is hiszi ezt és az agyában kifogásokat gyárt hogy a másik miért is nem hagyja el a párját. Ebben a helyzetben, persze az igazán erkölcsös az lenne ha a szerető otthagyná az illetőt amint ezt megtudja, de nem tudom emberként annyira elítélni, legalábbis annyira biztos nem mint a csalfa szereplőt. Ilyenkor azért a szeretőnek is rossz, persze a megcsaltnak rosszabb. De a szerető még meg is kapja a "görény" jelzőt. lsd.: #1, pedig szerencsétlen csak akkor tudta meg a helyzetet mikor már vak a szerelemtől
Nyilván más a helyzet ha a szerető ismerte is a házaspárt és úgy mászott rá.
Szóval helyzettfüggő.
Gyakorin csak szingli szeretők vannak, akik nők természetesen :D
Férjes nők is tartanak ám szeretőt, gyakran fiatal, szingli pasikat.
A megcsalt félnek a rosszabb, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!