Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez elfogadható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez elfogadható?

Figyelt kérdés

Eldöntheti azt egy nő, hogy a jó oldalát nézi a kapcsolatának a barátjával, a tényt, hogy együtt laknak es felvállalt kapcsolat, es ne törődjön azzal, hogy a barátjának szexkapcsolata van mellette?

Tehat végül is a barátja farka nem kopik el es a lényeg, hogy együtt jól telik amúgy es köztük is van szex?

Mondjuk ez nem regi kapcsolat, hanem csak 2 éves. A pár tagjai negyvenes éveik végén. Lehet ilyen kompromisszummal élni egy relatív új par eves kapcsolatban?

Mert mondjuk ha 20 éves házasság még nem tudom valahol érthető, talán, de így egy friss kapcsolatban....

mondjuk szeretném pozitívan szemlélni a dolgokat mert en szeretem a baratom, megszoktam es nem tudok róla lemondani es ő is ragaszkodik hozzám

2023. nov. 15. 17:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

44 éves nőként írom, hogy én nem tudnám elfogadni. Az érvek, amiket felhozol (egymás felvállalása, együttélés) gyakorlatilag alap egy komolyabb kapcsolatban.

Szerintem ez nem életkor kérdése, hanem természeté, jellemé, egyéniségé. Én nem tudnék ezzel a tudattal élni és szexelni vele. Akkor már inkább egyedül! De ez én vagyok, az én természetem soha nem volt megalkuvó, sem 20 évesen, sem 44. Neked kell ismerni saját magad, ha neked ez így belefér és elfogadod, akkor valóban mi a kérdést még?

Max az ő részéről látszik kihasználásnak.

2023. nov. 15. 22:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Aki azt írja szerinte elfogadható azt lepontozod pontozó király? Az ő válasza nem hasznos? Vagy nem vàlasz a kérdésre? Tudod mire való a pontozó gomb? Nem egyenlő a like gombbal….
2023. nov. 16. 05:31
 13/14 A kérdező kommentje:
En nem pontoztam le senkit a véleménye miatt, mindenkit felpontoztam
2023. nov. 16. 08:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Magamból kiindulva nem tudnám elfogadni. Nálam a szex nem működne,vagyis még sosem próbáltam érzelmek nélkül. Tehát a páromon kívül nem tudnék mással együtt lenni,hisz őt szeretem. Nekem oda érzések kellenek,anélkül nem megy.
2023. nov. 16. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!