Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Egy megcsalásért cserébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy megcsalásért cserébe meglenne oldva az életetek, megérné?

Figyelt kérdés

Nyilván teljesen irreális és abszurd kérdés. Pl a Mészáros fizetne 200 milliót a párotoknak, ha lefeküdne vele. Ez a pénz pedig menne a közösbe.

Mondjuk huszonéves, albérletben élő egyetemisták, vagy dolgozók vagytok átlagos fizetéssel.

Azért lássuk be renegteg toxic energia és örjöngés van az átlagemberben, hogy nem tudja kigazdálkodni az új autót, a gyereknek a kabátot, az idióta rokonokkal kell összejárni vagy az idióta kollégák közé, senkit nem érdekel ha beteg és emiatt kiesik a pénze, senkit nem érdekel ha nagyon fáradtnak érzi magát, ápolnia kell egy beteg családtagját, nem támogatja a kormány, veszélyes emberek költöztek a szomszédségéba stb.

A 200 csak képletes összeg, szerintem a legtöbben 10 ért is vállalnák.

2023. nov. 13. 14:01
A kérdező szavazást indított:
Minimum 5 millió
Minimum 10 millió
Minimum 50 millió
Semmi pénzért, inkább élem a normális emberek életét, hozzon bármilyen nehézséget az élet.
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
50 millióért én is mennék, de a feleségem is mehetne. Akár még előttem is megdughatnának!
2023. nov. 13. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
65%
Én amúgy sem vagyok a monogámia nagy híve, úgyhogy ha a párom is úgy akarná (és szigorúan csak akkor), felőlem mehetne.
2023. nov. 13. 14:19
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Filmajánló: Tisztességtelen ajánlat, 1993

Lehet a kérdezőt is ez ihlette.

2023. nov. 13. 14:24
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem, de köszönöm, megnézem.
2023. nov. 13. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

Ilyen a barátok közt-ben is volt higy a csajnak felajanlottak d.gásért pénzt ami pont kellett is volna neki. El.is ment de az ajtóban meggondolta magát hogy ő ezt mégsem teszi meg nem süllyed le eddig.

Nekem egy strici mondta már azt hogy nincs a nőknek tartása. Egyse mind ellent millioknak(svájc) és nekem ritka nagy tartasom van(nincstelen voltam nélkülöztem mégsem álltam be a sorba hanem hazajöttem és nulláról építettem fel mindent tisztességesen)

2023. nov. 13. 14:31
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
*egyse mond ellent
2023. nov. 13. 14:31
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Gondolod, hogy egyszeri összegtől meg lenne oldva az egész életed?

A nem anyagi jellegű gondjaid is?

2023. nov. 14. 09:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

7

Nos az enyém meg lenne oldva...

Jól keresek és felelősségteljesen bánok a pénzzel (minden hónapban 100 ezret félreteszek), de saját lakást így is csak hitelre tudnék venni, és addig is minden hónaoban 130 ezer az albérletem tulajához vándorol.

Szóval ja, a felelőtlen, tanulatlan, zéró pénzügyi kultúrával rendelkező emberek a lóttónyereménnyel sem boldogulnak, de én páldául 40 millióval lazán kint lennék a vízből.

2023. nov. 14. 09:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Bőven többen megvehetők mint akik nem.
2023. nov. 14. 09:50
 10/10 anonim ***** válasza:
30%

Egy ember sem ér semmit sem. Darab-darab. Áruló, önző mind. Senki nem ér annyit, hogy egy szikrányit is beáldozzak bárkiért is.

Ha én jól érzem magam, az már másoknak fáj. A párkapcsolat sem más mint az önzés kimaxolva.

2023. nov. 14. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!