Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy megcsalásért cserébe meglenne oldva az életetek, megérné?
Nyilván teljesen irreális és abszurd kérdés. Pl a Mészáros fizetne 200 milliót a párotoknak, ha lefeküdne vele. Ez a pénz pedig menne a közösbe.
Mondjuk huszonéves, albérletben élő egyetemisták, vagy dolgozók vagytok átlagos fizetéssel.
Azért lássuk be renegteg toxic energia és örjöngés van az átlagemberben, hogy nem tudja kigazdálkodni az új autót, a gyereknek a kabátot, az idióta rokonokkal kell összejárni vagy az idióta kollégák közé, senkit nem érdekel ha beteg és emiatt kiesik a pénze, senkit nem érdekel ha nagyon fáradtnak érzi magát, ápolnia kell egy beteg családtagját, nem támogatja a kormány, veszélyes emberek költöztek a szomszédségéba stb.
A 200 csak képletes összeg, szerintem a legtöbben 10 ért is vállalnák.
Filmajánló: Tisztességtelen ajánlat, 1993
Lehet a kérdezőt is ez ihlette.
Ilyen a barátok közt-ben is volt higy a csajnak felajanlottak d.gásért pénzt ami pont kellett is volna neki. El.is ment de az ajtóban meggondolta magát hogy ő ezt mégsem teszi meg nem süllyed le eddig.
Nekem egy strici mondta már azt hogy nincs a nőknek tartása. Egyse mind ellent millioknak(svájc) és nekem ritka nagy tartasom van(nincstelen voltam nélkülöztem mégsem álltam be a sorba hanem hazajöttem és nulláról építettem fel mindent tisztességesen)
Gondolod, hogy egyszeri összegtől meg lenne oldva az egész életed?
A nem anyagi jellegű gondjaid is?
7
Nos az enyém meg lenne oldva...
Jól keresek és felelősségteljesen bánok a pénzzel (minden hónapban 100 ezret félreteszek), de saját lakást így is csak hitelre tudnék venni, és addig is minden hónaoban 130 ezer az albérletem tulajához vándorol.
Szóval ja, a felelőtlen, tanulatlan, zéró pénzügyi kultúrával rendelkező emberek a lóttónyereménnyel sem boldogulnak, de én páldául 40 millióval lazán kint lennék a vízből.
Egy ember sem ér semmit sem. Darab-darab. Áruló, önző mind. Senki nem ér annyit, hogy egy szikrányit is beáldozzak bárkiért is.
Ha én jól érzem magam, az már másoknak fáj. A párkapcsolat sem más mint az önzés kimaxolva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!