Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hűtlen a screenshot alapján?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűtlen a screenshot alapján?

Figyelt kérdés

A párom felvette a kapcsolatot egy régi egyetemi ismerősével.

Azt mondta nekem, hogy szigorúan szakmai jellegű, száraz beszélgetés lesz, ne aggódjak.

Meg is mutatta nekem az indító üzenetet, valóban szakmai kérdés volt, bár szerintem szakmai fórumra illett volna, kapcsolatfelvétel nélkül.

Ma megnéztem a telefonját (az ő beleegyezésével, a bizalmat gyógyítandó).

Az említett chat el volt rejtve.

De megtaláltam. A személyes adatokat cenzúrázva feltöltöttem egy képet a beszélgetés végéről, ide:

[link]

Ő a jobb oldali. Nektek hűségesnek tűnik, távot tart az ismerősétől? Félek tőle, hogy a valódi szándéka nem szakmai jellegű.

2023. nov. 12. 01:31
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
73%
Elvagyok képedve, mennyi embernek normális ha egy párkapcsolatban lévő férfi szivecskézik egy másik nőt..
2023. nov. 12. 22:04
 32/54 anonim ***** válasza:
42%

Senki nem küldött szívecskéket, csak szívezte a mondandóját instán, azaz nyugtázta, hogy olvasta = reagált.

Bármelyik volt egyetemi közeli lánybarátom, sőt exem szavait nyugtáznám szívekkel. Azért, mert kedvelem őket a mai napig. De ebben semmilyen szexuális töltet nincsen és szerelmi sem. Egyszerűen csak szeretem őket, mert jó emberek. És kész. Ha te ebbe többet látsz bele, az nem az én bajom, hanem a tied. Az én párom biztosan nem kezdene el ezen problémázni, de aggódni sem. Ő is szokott a volt kollégáival telefonon beszélni félórát is alkalmanként, és mesélnek, sztoriznak, nevetnek is közben, aztán, ha olyan, amit érdekesnek gondol, elmeséli nekem is. De eszembe sem jutna rajta számonkérni, annál sokkal jobban szeretem őt.

Akkor is szeretném, ha holnap bejelentené, hogy elhagy valaki másért.

2023. nov. 12. 22:52
 33/54 anonim ***** válasza:
49%
Nyugtázni 👍🏻-is lehet
2023. nov. 13. 02:59
 34/54 anonim ***** válasza:
64%
En együttérzek veled kerdezo es jogosan erzed magad rosszul. Gyanura adhat okot ezaz egesz beszelgetes. Mivel irod, hogy el volt rejtve azt feltételezem en is, hogy a parod is tudja nem eppen jo uton jar. Persze nem csalt meg ez csak egy ilyen barmi lehet ebbol es igen a csaj nyomul jobban. Igazan sajnalom a helyzetet, remelem nem fog szintet lepni a dolog
2023. nov. 13. 15:15
 35/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2023. nov. 13. 19:28
 36/54 anonim ***** válasza:
19%
Legyél te is hűtlen, csald meg te előbb! Nehogy már ő csaljon meg előbb! Előzd meg!
2023. nov. 13. 21:47
 37/54 anonim ***** válasza:
54%

El volt rejtve, mert nem csak egy régi egyetemi ismerőseként tekint rá.

Úgyhogy érzelmileg már hűtlen hozzád, kérdés tovább lép-e fizikai síkra is.

Én személy szerint nem engednék neki teret rá.

2023. nov. 17. 11:12
 38/54 anonim ***** válasza:
12%

"Én személy szerint nem engednék neki teret rá."

Hanem mit tennél? Elvágnád a torkát? :D

2023. nov. 17. 20:08
 39/54 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem még csak próbál flörtölni. Kíváncsi, mennyire nyitott a másik.
2023. nov. 18. 06:25
 40/54 anonim ***** válasza:
53%
Rejtett beszélgetés titkolózás adhat okot, de amit irt nekem nem tűnik megcsalasnak, és nem is utal rá! Komolyan az h nyomozol utána gáz és hogy többet látsz bele mint kellene szintén
2023. nov. 18. 08:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!