Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűtlen a screenshot alapján?
A párom felvette a kapcsolatot egy régi egyetemi ismerősével.
Azt mondta nekem, hogy szigorúan szakmai jellegű, száraz beszélgetés lesz, ne aggódjak.
Meg is mutatta nekem az indító üzenetet, valóban szakmai kérdés volt, bár szerintem szakmai fórumra illett volna, kapcsolatfelvétel nélkül.
Ma megnéztem a telefonját (az ő beleegyezésével, a bizalmat gyógyítandó).
Az említett chat el volt rejtve.
De megtaláltam. A személyes adatokat cenzúrázva feltöltöttem egy képet a beszélgetés végéről, ide:
Ő a jobb oldali. Nektek hűségesnek tűnik, távot tart az ismerősétől? Félek tőle, hogy a valódi szándéka nem szakmai jellegű.
"Ez nagyon rosszul esik, igazságtalannak érzem, de azért köszönöm a visszajelzéseket!"
Azt nem érzed igazságtalannak, ahogy bánsz a pároddal?
"Hűtlen a screenshot alapján?"
"Én kiakadnék"
"Nálam megcsalás kategória a flörtölés is! Szivecskéket küldeni márpedig az!"
Senki nem küldött szívecskéket, csak szívezte a mondandóját instán, azaz nyugtázta, hogy olvasta = reagált.
"Félek tőle, hogy a valódi szándéka nem szakmai jellegű."
Anyagilag függő helyzetben vagy a férjedtől? Vagy mitől rettegsz ennyire?
"az ő beleegyezésével, a bizalmat gyógyítandó"
Mit kell ez alatt érteni? Mi történt? Miért kell gyógyítani?
"az ő beleegyezésével, a bizalmat gyógyítandó"
Vagyis manipulálod azzal, hogy bemeséled neki, hogy csorbult a bizalmad iránta, tehát meg kell, hogy mutassa a telefonját neked, ellenkező esetben retorziók lesznek. Te egy bántalmazó vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!