Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal.21/F?
Lapozzuk át ezt a témát hogy belenéztem a telefonjába..
A barátnőmnek van egy srác ismerőse aki része volt az ivós társaságuknak..
Én tudom hogy régebben beszélgettek instán, mert mondta nekem
Azt is tudom hogy még egy 2 hónapja instagrammon ott volt a beszélgetésük
Viszont mostanra ki lett törölve az egész
Miért törölhette ki?
Kétlem hogy csak úgy..utólag kitörölte..
Megkérdeztem arról mondta hogy általában szokta törölni a beszélgetéseket csak úgy random is
De szerintem ez hihetetlen?
Szia.
Párkapcsolatban vagyok 5éve. Én is szoktam random beszélgetéseket törölni csak,mert nem akarom látni vagy már nem érdekel. Nekem is vannak fiú barátaim(Igen ilyen is létezik) párom látja,tudja,hogy beszélünk általában hülyeségekről,mit csináltunk ma,szoktam neki tanácsot adni is és ő is nekem. Szerintem nem csal meg😁❤️
Nem való neked nő, ha ilyen betegesen féltékeny vagy! Tanuld meg, hogy egy párkapcsolat a bizalomról szól, meg kell adni a másiknak a bizalmat.
Azzal pedig kivétel nélkül mindig a saját pozíciódat és a beléd vetett bizalmat ásod alá, ha féltékenykedsz. Nem vagy alkalmas párkapcsolatra, azt jelenti. Legfeljebb egy hasonlóan féltékeny partnerre, mint te vagy, aztán vele marhatjátok egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!