Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlbonyolítom és túlságosan ráparázok?
Te mit bűnhődsz most éppen, miről beszélsz? Hoztál pár döntést, most pedig éled a következményét. Ezt van pofád bűnhődésnek hívni? :D
A férjed mindenképp meg fogja tudni, jobb ha tőled. Onnantól kezdve meg viseled amiért megdolgoztál.
Én visszaadnám a pasinak a nyakláncot, és ignorálnám a feleségével együtt. Rendezzék a házasságukat, ez nem a te dolgod - (amit a csaj akar az netto baromság és teljesen felesleges,semmit nem old meg)
Hagyd, hogy kitombolja magát, ez a férje felelőssége nem a tied.
Neked ott a saját házasságod.
Az, hogy megcsókoltál egy nős férfit nem túl szép dolog, de önmagában nem válóok. A legtöbb kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és van hogy az egyik fél meginog. Én annyit mondanék a férjemnek, hogy szeretném rendbehozni a házasságunkat és megkérdezném partner e benne. Ha igen elmondanám, hogy nyáron meginogtam, de a csókon kivül más nem történt. Az ajándékot meg visszaadtam. Erre a férjed lép valamit.
A hisztérikával ne foglalkozz, nem vele élsz házasságban. Ha esetleg mégis becsengetne hozzátok parádézni, akkor teljesen nyugodt hangon ki kell kiserni az ajtón vagy a kiskapun.
Ha tényleg ennyi történt csak,nem érdemled meg az egész
hercehurcát,mert itt persze mindenki a legrosszabbakat kívánja neked,jó magyar szokás szerint,de klíváncsi lennék,ha ők jártak volna
a te helyedben,biztos az erkölcs csőszeiként visszautasították volna
az ajándékot.. Szóval card le őket..
Semmiképp sem vagy köteles leülni velük,nehogymár a nő dirigáljon,
mit csináljatok...Hagyd ezt rájuk, ha meg jelenne bármilyen formában
ignoráld,tudomást se vegyél róla.Csak nincs erre ideje és módja
hogy utánad járkáljon... Ha a férjedhez mégis eljutna, mondd el neki
az igazat.Ennyit meg kell bocsájtania,ha valóban szeret vagy szeretett
valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!