Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszerre szeretni a feleségét és a szeretőt is? Vagy hazudik?
Én vagyok a szerető. Több éve. Azt mondja, el fogja miattam hagyni a feleségét. Hogy csak engem szeret. Közben tudom, hogy továbbra is egy ágyban alszik a feleségével és van köztük rendszeres szex is, amit sokszor a párom kezdeményez. Azt mondja, az csak szex, nem érez az asszony iránt semmit, és tényleg el fogja hagyni, de még a gyerek miatt nem tudja.
Lehetséges, hogy tényleg belém szeretett? De még időre van szüksége és tényleg csak érzelem nélküli szex van köztük? Létezik ilyen? Vagy ha engem szeret, de vele szexel, akkor most végülis engem csal meg? Szerethet, ha mással szexel?
#31: Gyerekek, senkinek nem sikerül felfogni, mit jelent egy szeretői viszony? Ha mindenki független, ha nincs titok, ha nem kell bujkálni, az nem szeretői viszony, hanem párkapcsolat!
Aki szeretői viszonyba kezd, legyen már annyira "reális", hogy megérti: abban nem ő az első. Aki ezt nem tolerálja, ne kezdjen olyannal, akinek van valamilyen kötelezettsége. A szeretői viszony a szexről kell hogy szóljon. Aki olyan önző, hogy ezt nem viseli, éljen normális kapcsolatban.
"engem szeret, de lakhatási gondjai miatt szeretne a közös otthonban élni."
Hozzad nem tudott volna koltozni?
Hany evesek vagytok? Nekem kicsit naivnak tunsz...
Figyi, nem mondom, hogy nem szeret teged a ferfi, de az 1000%, hogy kihasznal. Most ez lesz eletetek vegeig (vagy mig valaki megunja), hogy egy ismert/elfogadott szereto leszel es orulj, ha veled tolti a napja egy reszet a ferj?? Mert elhagyta a csaladjat, de aztan megis visszatancolt. Elég onzo egy pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!