Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még remény? Van itt olyan, akinek sikerült?
"22 mi lett a szeretővel? Azt írod, hogy csak volt.
Az én férjem is féltékeny, főleg, ha valamit egyedül él tudok intézni vagy anyukám, barátnő stb segít. Ha nem ér rá, és én azt mondom, hogy elintézem, rögtön ráér.
Nálunk azért érdekes a helyzet, mert egyszer elment, visszaengedtem a gyerek miatt. Meg magam miatt. Úgy voltam vele, marad ameddig marad, én örülök, de most azt mondja, hogy idén már biztosan nem megy sehova, marad. Számomra ez ksi győzelem, de győzelem akárhogy nézzük. A testvére kiadó lakásában lakott, kB 2 hétig, az volt némi nézeteltéresük, így kezdett egyre többször visszajönni, amiből aztán egész napok és éjszakák lettek. Végül úgy döntött, marad itt, ha megengedem, de azt mondta már akkor is, hogy szeretne maradni, amíg lehet.
Tehát egyik lyukból jár a másikba. Neked is van gusztusod a másik pinájához. Ez nagyon szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!