Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy legyen valami?
Lépjünk túl azon, hogy nem etikus. Ha sikerülne, akkor nem szeretném majd lebuktatni, gondot okozni a házasságában, a családjában, semmi ilyet. Csak szeretném egy kicsit jól érezni magam vele, mert ő az, aki megmozgat, és én úgy működöm, hogy erre ritkán képes bárki, szóval nem hagynám ki.
Adott egy nős férfi. Hetente 1-2 alkalommal találkozunk rövid időkre, akkor sem igazán tudunk kettesben maradni. Én úgy érzékelem, hogy ez a gond, mert amúgy talán nyitott lenne. De ez sem teljesen biztos, szóval a nulladik kérdés az az, hogy miből tudhatom, hogy jól sejtem vagy csak többet látok bele a kelleténél a saját vonzalmamból kifolyólag. Egész jól olvasok a nonverbális jelekből is, csak ő akkor sem teheti túl egyértelművé, látványossá az érdeklődését, ha van neki, mert nyilván nem lehet célja már akkor "lebukni", amikor még nincs is köztünk semmi...
A fő kérdést pedig kiírtam. A körülmények abszolút ellenem dolgoznak, hogyan juthatnék el vele odáig mégis, hogy legalább egy messenger kontakt legyen? Onnantól már sima ügy lenne, persze ha ő is szeretné.
Az vagy, a nemiszerved rabja. Nem veszed tudomásul, hogy egy házasságot dönthetsz romba, mert konkrétan egy házas emberrel akarod magad megb***.
Ne haragudj, de nem foglak sajnálni, mit kellene rajtad sajnálni? Ezt te sem gondolod komolyan. Neked hogy esne ez, arra nem vàlaszoltál. Várnád haza a férjed, közbe meg rámászna ilyen ösztönlény, mint te? Mindegy nem kell válaszolni, empátia nincs benned, hogy megértsd.
#17 Nekem hogy esne? Ha így zajlana, ahogy én szeretném ezzel a nős férfival - azaz NEM, nem dőlne romba a házasság és a család, teljes diszkréció, semmi kavarás -, és mellette velem továbbra is jól bánna, szépen viselkedne, engem sem hanyagolna el, akkor valószínűleg nem borulnék meg különösebben. Lehet ezt így is, láttam már rá példát, nem muszáj úgy intézni, hogy fel legyen dúlva minden az érintettek körül.
És a saját bőrömben élve ezerszer inkább egy ilyen "amiről nem tudok, nem fáj" felállás, mint egy életet leélni egy olyan férjjel, aki ugyan sosem kefél félre, de csak kerülgetem az otthonunkban és már a lélegzetvétele is halálra irritál, mert már az elején sem érdekelt igazán, de ja, legalább rendes...
Lol, kérdező egy ócska ribizli vagy. Csak azért, mert képtelen vagy kialakítani normális kapcsolatot szerelmen alapulva azért meg... magad egy házas (gyerekes) emberrel. Nehogy másnak is jó legyen alapon. Irigy vagy és primitív. Állatok jobban megválogassák (lassan) kivel khhhmm.
Az a legviccesebb az egészben, hogy szamár lennél,leszel a ló helyett és mégcsak észre se veszed.
#19 Nem nehogy másnak is jó legyen alapon, tévedés. Hanem hogy végre nekem is jó legyen. Ne csak valami langyos lábvíz vagy ha abból nem kérek, akkor meg még annyi sem...
Engem nem az érdekel, hogy én mi leszek. Csak az, hogy nekem ne kelljen szamárral lennem, lehessek végre lóval.
Le lehet önzőzni, elfér rajtam az is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!