Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy legyen valami?
Lépjünk túl azon, hogy nem etikus. Ha sikerülne, akkor nem szeretném majd lebuktatni, gondot okozni a házasságában, a családjában, semmi ilyet. Csak szeretném egy kicsit jól érezni magam vele, mert ő az, aki megmozgat, és én úgy működöm, hogy erre ritkán képes bárki, szóval nem hagynám ki.
Adott egy nős férfi. Hetente 1-2 alkalommal találkozunk rövid időkre, akkor sem igazán tudunk kettesben maradni. Én úgy érzékelem, hogy ez a gond, mert amúgy talán nyitott lenne. De ez sem teljesen biztos, szóval a nulladik kérdés az az, hogy miből tudhatom, hogy jól sejtem vagy csak többet látok bele a kelleténél a saját vonzalmamból kifolyólag. Egész jól olvasok a nonverbális jelekből is, csak ő akkor sem teheti túl egyértelművé, látványossá az érdeklődését, ha van neki, mert nyilván nem lehet célja már akkor "lebukni", amikor még nincs is köztünk semmi...
A fő kérdést pedig kiírtam. A körülmények abszolút ellenem dolgoznak, hogyan juthatnék el vele odáig mégis, hogy legalább egy messenger kontakt legyen? Onnantól már sima ügy lenne, persze ha ő is szeretné.
Egyszerűen csak nem is ismered a férfit, ezért álmodozol.
Nem tudod ki ő, milyen ember. Vannak gyermeki ábrándozásaid, amit 10 évente vetítesz valakire, aki meg túlságosan rendben lenne (kedvesrendeskék) rájuk nem illik az elképzelésed.
Ha jó így élned, az a te döntésed. Ha nem jó akkor dolgozni kell magadon, mert egy felnőtt nő elhiszi, hogy érdekesebb, sokkal jobb lesz az élete attól, hogy abrandozik es beáll esetleg űrítőlyuknak egy házas férfinek ott egyszerűen valami nem stimmel. Talán írtad hogy nem 20on éves korosztály vagy.. már rég nem itt kellene lélekben tartani.
Milyen szinten kell megkeseredettnek lenned ahhoz, hogy azt hidd minden házasságban a felek közömbösek és szexmentes életet élnek.
Annyira elferditve latod a valosagot. Nagyon furcsa szamomra, hogy olyanokkal fekszel le, akik igazabol nem inditanak be. Akkor mar inkabb nem szexelek, amig nem jon olyan, akivel megvan a kolcsonos vonzalom. Nagyon irrealis, hogy 10 evig nem jon ilyen ember.
101 vagyok.
Senki nem akar magányos lenni, sőt senki nem akar 10 évig jó szex nélkül lenni. Természetes érzések. De te valahogy szándékosan hátráltatod magad, csak mondod mondod, hogy ilyen csak 10 évente fordul elő veled.. nagyon fura vagy.. az összes hozzászólásod, mintha nem lenne kerek valami, vagy én nemtudom, csak a kétségbeeséstől vagy ilyen.. menj el egy pszichológushoz aki felnyithatja a szemed, hogy mi történik veled.
Neked ajanlgatnak? Ez ugy hangzik, mintha minden masodik ferfi megkerne a kezed.
Atgondoltad, amiket elozoleg irtak neked?
Jó, akkor használjuk a "javasolnak" kifejezést, és a szövegkörnyezetből kiderül, hogy nem az adott férfiak teszik, hanem pl. az ehhez a kérdéshez hozzászólók.
De e félreértés kapcsán megjegyezném, hogy döbbenetes, ezek közül a férfiak közül mennyinek ketyeg a biológiai órája pont úgy, mint egy nőnek vagy csak én fogtam ki nagyon "szerencsés" módon őket. Házasodnának, gyereket vállalnának, már tegnap is késő lett volna nekik... Az egyik tavaly nyári delikvens mostanra el is jutott idáig, vagyis csak a házasságig. Nem tartom bölcs dolognak így elkapkodni, de egészségükre, a motivációt, a sürgősség érzését pedig végül is meg tudom érteni.
Nem világos, mit kellene átgondolnom azokon a gondolatmeneteken, amik eleve tévedésre vagy tagadásra = rossz alapokra lettek felépítve. Mert vagy abból indulnak ki, hogy nekem direkt a házas, az elérhetetlen kell, versengeni akarok, megaláztatni magam meg ilyenek, mert tudatalatti szinten így-úgy-amúgy (tévhitek), vagy abból, hogy márpedig olyan nincsen, hogy ennyire ritkán jöjjön olyan, aki tud is érdekelni, vonz (tagadás, ami az átérzés, a "hasonló cipő" hiányából fakad).
Látható, hogy a reakcióimnak is lényegében erről a kettőről "kell" szólniuk: 1. hogy a tévútról visszaterelődjünk a tényleges valóságra, azaz, hogy bármilyen felkapott pszichológiai téma ez az elérhetetlen utáni vágyakozás és társai, itt az mondhatni csak egy mellékes, szerencsétlen tényállás, hogy a vonzalmam "tárgya" pont nős, családos, lehetne független is, nem ez vonz benne, 2. hogy a "nem hiszem"-eket magyarázattal, azaz inkább érzékeltetéssel "semlegesítsem", mert ha ennyire nem megy át a problémának lényegében az alapja, akkor megint nem lesz megfelelő az irány. Ebből jönnek ezek a keress egy szingli faszit, azt' kész jellegű pofonegyszerű elképzelések, mintha ez így menne és működne...
Menni persze megy. Ha nagyon akarom, egy héten többel is találkozom. De működni nem fog.
Nyilván ez a férfi így tárgytalan, értem, belátom, beletörődök meg minden. De ettől még a helyzetem egy fikarcnyival sem lesz jobb, továbbra is fenn fog állni az, ami eddig, hogy vagy semlegesék, vagy senki hosszú éveken át, akár a sírig is, mert ugye lehet, hogy a nagy sokára befutó következő érdekessel sem valósulhat majd meg valamiért, akármiért.
Egy éve írtam ki a kérdést. Ha érdekel bárkit: nem történt semmi, szóval nem csalta meg a férj a feleségét, vagy nem velem.
Annyi "eredménye" lett az esetnek, hogy már nem is ismerkedem, nem próbálkozom többé a semlegesekkel. Emiatt nem voltam azóta sem senkivel, és szerintem ez így marad a továbbiakban is. Szomorú vagyok, még ha lehetne ennél nagyobb problémám is az életben...
"nem próbálkozom többé a semlegesekkel"
Jól teszed, nem is érdemes, csak azzal, aki vonz és érdekel. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!