Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1-2 éves szeretői viszony már hosszúnak számít? Aki ennyi ideje van viszonyba ott már van valamilyen érzelem, kötődés?
Figyelt kérdés
Szerintem ha csak sexrol szólna már 1-2 hónap alatt meglehet unni a másikat2023. szept. 26. 09:49
11/35 anonim válasza:
Sok mindenen múlik, hogy alakul a dolog. A nők általában hamarabb és több érzelmet visznek bele, sokszor egyoldalúan.
Ha a mindketten éreznek az se garancia semmire.
12/35 anonim válasza:
Nálunk 10 éve tart, valaha szerettem, de már évek óta csak azért van, mert nincs más helyette. N
13/35 anonim válasza:
Ennyi idő után vannak már érzelmek, de ha fél max 1 év után nem hagyja ott az eredeti kapcsolatot, akkor ez halott ügy, illetve akkor is, ha az ember kapcsolatból kapcsolatba ugrál.
14/35 anonim válasza:
Valamilyen kötődés biztosan van. Egyéne válogatja milyen erős.
15/35 anonim válasza:
En nem lennek elegedett... tobb a szingli ferfi mint a foglalt te meg hazasra mentel ra ..
16/35 anonim válasza:
Igen az első két év a szerelemről szól. Aztán jön a megszokás.köv. 2 év. Aztán a kapcsolat leépul hiszen nincsenek külső ingerek. Mindig csak ketten vagytok. Saját tapasztalat.
17/35 anonim válasza:
Nem csak nincsenek külső ingerek, de az ilyen kapcsolat nem is tud hová fejlődni, annak ellenére, hogy lehet benne szerelem. Meg fog rekedni nagyon hamar. Nincs jövője. Ne legyetek benne ilyen kapcsolatban. Időpazarlás az egyedülálló részéről.
18/35 anonim válasza:
16 os cáfolom.A szeretői viszony nem a szerelemről szól.Azt azért elismerem h a megszokás lehet uncsi, és kell az újdonság.Nőient írok nekem a szexről szólt.. az a 2,5 év.
19/35 anonim válasza:
Sajnos én ismerek nem egy olyan hölgyet, akinek bizony szerelemről szólt a szeretői viszony, annak ellenére, hogy tudta, hogy nincs jövője. Meg is szenvedte érzelmileg is a kapcsolatot és a szakítást is.
20/35 anonim válasza:
#19 és gondolom te vagy a 16-os is.Ez szomorú, mert olyannak nem való a szeretősdi😁😁😌
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!