Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a normális lépés?
Nemrég megtudtam,hogy barátnőm az egyik barátjával folytatott alkalmi viszonyt az idő alatt ami idő alatt mi beszélgettünk.
Rákérdeztem,szemrebbentés nélkül tagadja a dolgot,de láttam a beszélgetést,nem mondtam neki,de tudom az igazságot.
Nem az érdekel,hogy mit csinált előttem hanem a hazugság.
Nem akarom felkapni a vizet,de ennyi erővel bármit mondhat ha úgy hazudik mint a vízfolyás ahogy észrevettem.
Ti mit lépnétek az én helyemben?
Honnan tudod, hogy lefeküdtek, tartottad a gyertyát? Amúgy ha igen, vagy a fiú kotyogta el és van rá bizonyíték (üzenetek, képek), akkor döntsd el hogy kell neked hazug illető vagy se
(Nekem nem kéne).
Miért kellene beszámolnia arról, előtted kivel volt?
Ha melletted csinálta volna, lenne miért hisztizni.
Ha meg csak a haverod állítására alapozod, az nagyon karcsú.
Mi az hogy mialatt beszélgettetek? Tehát nem volt kimondva hogy exkluzív a párkapcsolat nem? Tehát addig a pontig azt csinál amit akar, nem kell beszámolnia.
A morális oldala már más kérdés. Nyilván nem tette volna meg ha komolyan gondolja veled…
Én hagynám.
A srác haverja kettyintette el magát majd belenéztem a barátnőm telójába és messengeren stimmel a dátum. Azért kérdeztem meg tőle,hogy volt e vele valami.
Majd még mindenek előtt amikor nekem gyanúm sem volt az egészról rengetegszer volt benne a híváselőzményekbe a csávó,aztán az volt rá a reakció,hogy "csak valami kellett az egyetemhez neki"
Akkor nem néztem meg a telót,elhittem neki csak pont feküdtünk az ágyon és láttam.
#3 Nem kell beszámolnia csak akkor mi már pont együtt voltunk amikor ezek történtek,hogy elcsuklott a hangja a telefonba majd lenémítja és hasonlók.
Akkor még kimondva nem volt,rá lett kimondva 2-3 napra,hogy mi együtt vagyunk
"Miért kellene beszámolnia arról, előtted kivel volt?"
Vágod, hogy ismerkedés alatt? Kvázi simán lehet, hogy miközben a kérdezővel chatelt, közben ott volt benne az alkalmi faszija...
Szerintem is hagyd.
Semmiről nem kellett beszámolnia,csak egy kérdést tettem fel,amit szerintem jogos,ha kapcsolatba van az illető.
Mondhatta volna azt is,hogy "igen,még jóval előtted" és kész,semmi vita én sem csípem a számonkérést meg a konfliktust.
De láttam rajta,hogy hazudik azért néztem bele a telójába és ott kiderült,hogy jogosan volt rossz megérzésem mert kapcsolatunk elején "félrement."
Lehet azóta nem csinált semmit,csak mivel nem mondd igazat így hogy bízzak meg benne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!