Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Van egy férfi ismerősöm, pár évvel idősebb nálam és felesége van!
Flörtölget velem ha találkozunk, indokolatlanul hozzámér, szexuális tartalmú beszélgetéseket folytatunk (nem azt taglaljuk hogy hogyan fogunk lefeküdni, félre ne értsetek). Le szeretném szögezni, hogy ezek teljesen üzleti találkozások lennének de ő folyton elkezd flörtölni! Nemrég megjegyezte hogy felkeltettem az érdeklődését, amit nem tudok hova tenni.
Nagyon tetszett egy ideig ez a férfi, most is tetszik..talán.. de nem akarom tönkretenni ezt a házasságot. Viszont ha valahogy tettekkel közeledne, nem tudnám ellökni mert iszonyatosan vágyom rá. Kikészít az illata és ha hozzám ér én nem tudom..
teljesen szétestem..
Mint mondtam ez üzlet, kerülni nem tudom így fogalmam sincs hogy mit tegyek..
Legkozelebb szolnek h kezr mar idegesiteni a flortles h fejezze be.
Am alapban nem megyek bele flortbe ilyen kapcsolatnal...
Még a lehetőséget is kerüld el,az a biztos,így nem kell vívódnod önmagaddal,mert alul maradhatsz, és hidd el,egy ilyen szétverem
a másik családját,szerető pozicíóból még soha semmi jó nem
származott hosszabb távon.
Szeretőként mondom neked, hogy te fogsz sérülni!!! Egy férfinek a szex nem jár különösebb érzelmi kötelékkel a legtöbb esetben. Egy nő viszont másképp reagál. Ebből egy pár alkalmas dugás várható felelősség nélkül….:(
Én az érzelmi sérülés lehetősége miatt óvlak ettől….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!