Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire állja meg a helyét az az állítás, hogy ha egy párkapcsolatban/házasságban felüti a fejét a megcsalás bármilyen gyanúja, annak alapja van?
Tehát ha az egyik fél gyanakodni kezd, annak vajon lehet oka, vagy oktalanul kezd képzelegni, hogy a párja megcsalhatja?
A barátnőmmel másfél éve vagyunk együtt és az előző hétvégén szokatlanul viselkedett.
A hétvége előtt pár nappal, csütörtökön és pénteken nagyon rosszul érezte magát és később sem javult az állapota. Ezzel csak utalni akart arra, hogy hétvégén ne találkozzunk, hagyjam egy kicsit pihenni hétvégére. Amúgy se tudtunk volna találkozni, mert szombaton és vasárnap is egész nap dolgoztam.
Aztán a barátommal, amikor tegnap találkoztunk a munkahelyen, mesélte, hogy látta a páromat szombaton estefelé egyedül a városban. Egy darabig a bevásárlóközpont előtt várakozott, majd elindult egy távolabbi lakótelep felé, s végül eltűnt a lakóházak között. Ennyit látott.
A párom közben semmi olyat nem említett a hétvége folyamán, hogy hol volt, merre járt. Végig azt gondoltam, hogy otthon van. Még csak annyit se mondott telefonon, hogy jobban érzi magát, elmegy a belvárosba egy kicsit sétálgatni. Ezt a lakótelep felé való elsétálást meg végképp nem értem. Azon a környéken egyáltalán semmi ismerőse, barátnője, rokona sem lakik.
Nem bírtam megállni és tegnap este, amikor beszéltünk telefonon a barátnőmmel, rákérdeztem, hogy a munkatársam látta őt a múlt hétvégén a belvárosban és nekem hogyhogy nem említett erről egy szót se. Vagy minimum annyit, hogy már jobban van. Annyit mondott, hogy a munkatársam valószínűleg azt láthatta, hogy a közeli parkba ment csak el beszélgetni a barátnőjével, mert előtte nézelődtek a boltokban. Furcsálltam, mert a munkatársam egyedül látta őt. Meg miért pont ott, a parkban? Miért nem a bevásárlóközpontnál? Egy, a közelben nincs is park, kettő, a lakótelepen van ugyan, de az hosszabb sétát igényel és amerre a barátnője lakik, attól eléggé kiesik ez a lakótelepi "park". Csak annyit mondtam a telefonban, hogy hát érdekesnek tartom, hogy nem közölt semmit az egész esetről, de nem is követelem meg tőle, hogy mindenről beszámoljon, hol van, mit csinál, de aggódok érte, mert ha valami baja esik, semerre se tudnék elindulni. Annyit mondott, hogy csak a barátnőjével volt, egy kicsit beszélgettek, semmi egyéb. De nagyon szűkszavú volt, olyan mint még soha.
Szóval egy kicsit kezdek elbizonytalanodni a barátnőmben, én úgy érzem, valamit titkol előlem, mivel semmit sem mesélt a hétvégéről, csak utólag, azt is a rákérdezésemre.
Túlságosan paranoiás vagyok szerintetek, vagy valami állhat a háttérben?
Kicsit se vagy leuraló?
Neked minek kell tudni minden mozdulatát, nem lehet szabad?
Rátelepszel a lanyra es majd csodalkozol ha elhagy.
Ne kelljen már mindenről beszámolnia, nem vagy az apja ,ö pedig kislany hogy elmondja mit csinált.
Nem normális ez a kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!