Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Milyen típusú férfiak azok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen típusú férfiak azok, akiknek több szex partnere van, de egyikkel sem jár, csak forgatja őket heti szinten?

Figyelt kérdés

Mindig ilyen volt

A házasság gyötrelmes után lett ilyen

Nem lesz szerelmes

Stb

Ismersz ilyet?

2023. aug. 28. 00:48
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
41%

Én az vagyok, de még 30 sem vagyok. (Ezt csak azért mondom, mert írtad a házasságot.) Milyen vagyok? Magas, jóképű, vékonyabb, fiatal arcú a koromhoz képest. Az utóbbi 1 évben 11 szexpartnerem volt, abból most 2 van meg épp. Kb. minden masodik partnerem szerelmes lesz belém és kapcsolatot akar tőlem.

Kb. 21 éves koromig mindig barátnőt és szerelmet akartam, tizenévesen súlyosan szerelmes tudtam lenni pár lányba (akik nem viszonozták). A lány, akivel elveszítettem a szüzességem 2 hónap után dobott és a mai napig sokszor eszembe jut 10 év után is. Utoljára 24-25 évesen voltam talán szerelmes. A leghosszab kapcsolataim fél-1 évesek voltak, szinte kizárólag én szakítottam a lányokkal, vagy párszor elértem direkt ritka szar viselkedéssel, hogy ők szakítsanak velem. (Ez alatt azt értem, hogy hanyagoltam őket.)

Nem tudom mit tudnék még írni, mire vagy kíváncsi.

2023. aug. 28. 01:03
 2/14 anonim ***** válasza:
68%
Én nem ismerek ilyet, előbb-utóbb mindegyiknek akadt olyan, akivel megpróbálta a kapcsolatot (azt már nem mondom, hogy teljesen egészséges is volt az a párkapcsolat)
2023. aug. 28. 01:07
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszi

Hogy hogy jut el ide valaki, arra vagyok kíváncsi :)

Hogy lehet elkerülni, hogy beléd zugjon a csaj? Én nem akarok... Nem zavar h van neki más, mert nem akarok kapcsolatot, de zavar hogy nem én vagyok egyedül. 🤦‍♀️ Tudom hülyeség.

Most vagy megszakítom vele, vagy semmit nem kommunikálok, csak ha ráérek, írok hogy talizzunk?

2023. aug. 28. 01:08
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
Ha bármi zavar a szexkapcsolatodban, nyugodtan kukázd a fazont. Lesz másik, aki úgy fog táncolni, ahogy te fügyülsz.
2023. aug. 28. 01:43
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
4. Lenni biztos lesz, ja, csak általában az igazán jóképű és vonzó fazonok tisztában vannak azzal, hogy sok lehetőségük van és sosem táncolnak úgy, ahogy egy nő fütyül. De mondom, valamilyet biztos talál, akit lehet irányítani, csak az nagyon kicsi eséllyel lesz számára vonzó.
2023. aug. 28. 01:52
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
3. Az 1. vagyok. Igazából semmi extra szerintem, hogy hogy jutottam el ide. A szüleimnél nem láttam soha semmi szerelmet, de törődést, szeretet se, mindig is elégge hidegek voltak egymással. Lehet ez benne volt. Miután elmúlt az az életkorom, amikor a többihez képest nagyon-nagyon szerelmes tud lenni az ember (kb. 12-22), utána jobban észrevettem, hogy viszonylag sok nőnek tetszem általában és szeretem a szép nőket, a jó szexet. Családot vagy soha nem szeretnék, vagy leghamarabb kb. 35 évesen és emiatt nem érzem, hogy egy nővel kellene lekötnöm magam, mikor nőkben is annyi szépség van a világban, amit meg szeretnék még tapasztalni.
2023. aug. 28. 04:09
 7/14 anonim ***** válasza:
71%
Ismertem ilyet de ő inkább 30 alatt volt szexmániás,talán az újdonság miatt, vagy hogy magának bizonyítsuk,kis egoista😄
2023. aug. 30. 21:16
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

-Ösztönlény.

-Fel a csalodastol.

-Keptelen elkötelezettségre.

-Erzeketlen, aromantikus akár.

(Az egyik rosszabb, mint a másik.)

2023. aug. 30. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
52%

Vagy csak simán élvezi az életet, nem úgy mint te, irigy kutya 8-aska!

Nem mindenki masztizik egyedül élete végéig vagy ragad bele egy szar kapcsolatba ilyen-olyan okok miatt...

2023. szept. 24. 10:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Csak ha a nő belezúg egy ilyenbe, az a nőnek szívás
2023. szept. 24. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!