Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen típusú férfiak azok, akiknek több szex partnere van, de egyikkel sem jár, csak forgatja őket heti szinten?
Mindig ilyen volt
A házasság gyötrelmes után lett ilyen
Nem lesz szerelmes
Stb
Ismersz ilyet?
Én az vagyok, de még 30 sem vagyok. (Ezt csak azért mondom, mert írtad a házasságot.) Milyen vagyok? Magas, jóképű, vékonyabb, fiatal arcú a koromhoz képest. Az utóbbi 1 évben 11 szexpartnerem volt, abból most 2 van meg épp. Kb. minden masodik partnerem szerelmes lesz belém és kapcsolatot akar tőlem.
Kb. 21 éves koromig mindig barátnőt és szerelmet akartam, tizenévesen súlyosan szerelmes tudtam lenni pár lányba (akik nem viszonozták). A lány, akivel elveszítettem a szüzességem 2 hónap után dobott és a mai napig sokszor eszembe jut 10 év után is. Utoljára 24-25 évesen voltam talán szerelmes. A leghosszab kapcsolataim fél-1 évesek voltak, szinte kizárólag én szakítottam a lányokkal, vagy párszor elértem direkt ritka szar viselkedéssel, hogy ők szakítsanak velem. (Ez alatt azt értem, hogy hanyagoltam őket.)
Nem tudom mit tudnék még írni, mire vagy kíváncsi.
Köszi
Hogy hogy jut el ide valaki, arra vagyok kíváncsi :)
Hogy lehet elkerülni, hogy beléd zugjon a csaj? Én nem akarok... Nem zavar h van neki más, mert nem akarok kapcsolatot, de zavar hogy nem én vagyok egyedül. 🤦♀️ Tudom hülyeség.
Most vagy megszakítom vele, vagy semmit nem kommunikálok, csak ha ráérek, írok hogy talizzunk?
-Ösztönlény.
-Fel a csalodastol.
-Keptelen elkötelezettségre.
-Erzeketlen, aromantikus akár.
(Az egyik rosszabb, mint a másik.)
Vagy csak simán élvezi az életet, nem úgy mint te, irigy kutya 8-aska!
Nem mindenki masztizik egyedül élete végéig vagy ragad bele egy szar kapcsolatba ilyen-olyan okok miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!