Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mennyi idő után csal meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisz3keny kérdése:

Mennyi idő után csal meg a pasid szex nélkül?

Figyelt kérdés
Nem akarom részletezni, de nem tudok szexelni a párommal, bele is vagyok fásulva, látom öt nagyon felszedné egy havernőnk és mások is érdeklődnek. Szerintetek kb mennyi idő amíg megteszi? Elsősorban srácokat kérdezek de lányok tapasztalatai is érdekelnek.

2023. aug. 26. 22:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%
Téged? Már ma.
2023. aug. 27. 05:56
 12/21 anonim ***** válasza:
94%

Lol, nyugi, soha nem fog megcsalni. Téged, akivel láthatóan nagyon egyszerű együtt élni, biztosan nem fog otthagyni, hiszen még egy ilyet nem találna. Szóval nyugalom van, garantálhatom, hogy NEM FOG MEGCSALNI!!!

Na most így jobb?

2023. aug. 27. 08:31
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

1. (egy-két hét elteltével): Beszélgetés arról, hogy lenne igény szexre és mi a gond, mi lenne a megoldás.

2. (két hét):

Ha nem javult a helyzet kinézünk egy szakembert (párterapeuta, szexterapeuta)

3. ha nem hajlandó erre az egyik, akkor szakítás. Nem a szex miatt, hanem mert a másik túl gyerekes ahhoz, hogy érett felnőtt kapcsolatban legyen illetve nem lehet vele kommunikálni.

Megcsalás semmiképpen.

2023. aug. 27. 09:32
 14/21 A kérdező kommentje:

1. Mozgásomban és egyéb funkciókban lettem korlátozott, világosan leírtam, hogy nem akarom részletezni. Egy általános választ vártam, mennyi idő szokott másoknál eltelni.

2. A párom = a férjem, fiatal, vannak más nők,akiknek bejön, nem várom el, hogy rám várjon, pláne, ha nincs mire. Nem csak a monogám kapcsolatokban hiszek. Akármi is van,akármekkora szerelem, a végtelenségig nem képes várni mert emberi lény és nem is akarom, hogy várjon.

3. Jófejek vagytok, hogy ítélkeztek teljesen látatlanban pedig leírtam: nem szeretnék belemenni pontosan mi van, csak mert annyira korlátolt vagy, hogy el sem tudod képzelni mi minden lehet az oka. Dehát gyökerek gyüjtőhelye ez a fórum is, nem tudom mit vártam.

Ha valaki tud választ adni az alap kérdésre azt megköszönöm, érdekel mások mit tapasztaltak hasonló helyzetben. Nem kell, hogy ugyanaz legyen a helyzet, most engem a kb időtartam érdekelne. A gyalázást meg hagyjátok meg annak, aki kíváncsi rá.

2023. aug. 27. 11:25
 15/21 anonim ***** válasza:
Egyenfuggo mikor fog felrelepni. Mindenkepp beszelj vele errol, esetleg beszeljetek meg egy nyitott kapcsolatot.
2023. aug. 27. 12:03
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Pasiként sosem csalnám meg a párom, nemhogy a feleségem. Azt vállalta a férjed, hogy jóban-rosszban ki fog tartani melletted. Inkább kiverném magamnak életem végéig mintsem megcsaljam azt akinek örök hűséget fogadtam. Egyébként a szex elég tág fogalom, a hagyományos közösülésen kívül sok másféle módon is meg lehet oldani.
2023. aug. 27. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a legélesebb kés se vagy a fiókban, ha azt nem sikerült megérteni hogy nem mindegy hogy mondjuk később újra lehet, sé akkor kivárja, vagy totál esélytelen számára....
2023. aug. 27. 14:41
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
De milyen általános választ vársz? Ennyire okos vagy, hogy azt hiszed, mindenki pontosan 27 nap, 3 óra 48 percig fogja bírni? Vagy mit akarsz válasznak? És mit számít? Ha zavar, hogy meg fog csalni, akkor szakíts vele. Ha nem zavar, és nyitott kapcsolatot akarsz, akkor mondd meg neki. Most attól, hogy 3 válaszoló leír 4 különböző időt, attól neked mivel lesz jobb?
2023. aug. 27. 16:03
 19/21 anonim válasza:

Kérdező - sajnos erre nem lehet általános választ adni.

Nem ismerünk titeket, és nagyon sok múlik mindkét emberen, és főleg magán a kapcsolaton.

Az, hogy néhány dologban megváltoztak a képességeid, önmagában egy dolog, a kapcsolatotoktól, és a férjedtől sok minden függ.

Magamról azt mondanám, hogy, ha megtaláltam az igazit, nem akarnám emiatt elhagyni.

Látatlanban sajnos nem tudunk segíteni.

Az, hogy mások érdeklődnek iránta, az ebből a szempontból nem jó jel.

Az, hogy ez őt mennyire érdekli - kitart-e melletted, az csak rajta és a köztetek lévő köteléken múlik.

Lehet, jobb lenne vele beszélni erről, bár tény, hogy nem egyszerű ez sem.

2023. aug. 27. 18:40
 20/21 anonim ***** válasza:
72%
Öt perc.
2023. aug. 27. 19:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!