Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erősítsetek meg . Ugye elhagyjam?
Párommal 10 éve vagyunk együtt . Van egy közös gyerek aki szeptemberben kezdi a sulit. 2 évvel ezelőtt össze vesztünk nagyon , megcsalt és ott is hagyott minket.
Én vissza sírtam , de akkor meg nem tudtam miről van szó csak utána derült ki minden.., csak együtt maradtunk de láttam h szerelmes a szeretőjebe és szépen lassan megunforodtam tőle. Az utóbbi időben mar nem volt semmi közöttünk csak 1 fedél alatt laktunk.
1x beadtam a derekam és megfertőzött nemi betegséggel.
Másodjára . Azt mondja nem vagyok normális és bizonyítsam be h tőle kaptam. Nem bírom mentálisan ezeket amiket rám dobál és kezdődik a suli.
En a gyerekemre akarok koncentrálni és nem akarom elrontani a legfontosabb pillanatokat az életébe .Nekünk kell költözni . Hagyjam el vagy maradjak A gyerek miatt ?
Mi a véleményetek? Bocsi ha össze vissza írtam ….
Az ö hazaban laksz amit házasság előtt vásárolt vagy orokolt házban? Mert akkor sztem nektek kell menni.
Ha hazassagban vette akkor kozos vagyon.
Lépj basszus hogy mondjuk el szépen hogy megértsd?
Akarod alázni magad? Meddig?
A gyerek mindkettőnket szereti . De felek apa megvásárolja később , hogy lehet neki mindent meg megvesz mindent . Azt mondta én tehetek róla h megcsalt mert nem voltunk eleget együtt. Ő elintézi azzal hogy “most mi vám abban ? Szedtünk ra mindketten gyógyszert és viszlát! “
Én nem tudok úgy csinálni mintha ez normális lenne….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!